sprawa jest poważna. Otóż mam swoją paczkę z którą spotykam się co tydzień na piwku czy na wódeczce. I teraz wśród nas jest taka jedna dziewczyna - nazwijmy ją Asia. Chodzi o to ,że na tych imprezach jakoś zawsze się mamy ku sobie. Jakieś lekkie przytulanie ,ostatnio nawet buziaczki. W tygodniu tylko jakieś sms ,ale wiadomo ,że smsy to chuja dają.A ,że ona jest narawdę bardzo ładna i fajnie mi się z nią gada coś do niej poczułem. Teraz nie chciałbym ,żeby to zabrzmiało gejowato ,ale cały czas o niej myślę i chciałbym sprawdzić czy ona też coś do mnie czuję. No bo wiecie - jeżeli wykonam jakiś ruch to mogę stracić przyjaciółkę ,a tego bym nie chciał. Wiem ,że ona uważa mnie za fajnego kolege. Wczoraj chciałem ją zaprosić na spotkanie dzisiaj ,ale akurat wyjechała (potwierdzona informacja ,żadenj ściemy). Wiem ,że może bardzo pizdowato się do tego zabieram ,ale po prostu ona mnie bardzo onieśmiela. Tzw pierwsze lody są przełamane ,więc jaki ruch teraz ,żeby nie starcić przyjaciółki a ją wyrwać?
Sie rozpisałem ,ale mam nadzieję ,że ktoś dojedzie do końca i mi pomoże.