Prosze pomocy

Pierwsze kilka minut Twojej interakcji z kobietą . Jak podejść do dziewczyny i zacząć rozmowę?

Prosze pomocy

Postprzez patrykpeniu 2012-02-07, 00:25

Witam panowie ,
sprawa jest poważna. Otóż mam swoją paczkę z którą spotykam się co tydzień na piwku czy na wódeczce. I teraz wśród nas jest taka jedna dziewczyna - nazwijmy ją Asia. Chodzi o to ,że na tych imprezach jakoś zawsze się mamy ku sobie. Jakieś lekkie przytulanie ,ostatnio nawet buziaczki. W tygodniu tylko jakieś sms ,ale wiadomo ,że smsy to chuja dają.A ,że ona jest narawdę bardzo ładna i fajnie mi się z nią gada coś do niej poczułem. Teraz nie chciałbym ,żeby to zabrzmiało gejowato ,ale cały czas o niej myślę i chciałbym sprawdzić czy ona też coś do mnie czuję. No bo wiecie - jeżeli wykonam jakiś ruch to mogę stracić przyjaciółkę ,a tego bym nie chciał. Wiem ,że ona uważa mnie za fajnego kolege. Wczoraj chciałem ją zaprosić na spotkanie dzisiaj ,ale akurat wyjechała (potwierdzona informacja ,żadenj ściemy). Wiem ,że może bardzo pizdowato się do tego zabieram ,ale po prostu ona mnie bardzo onieśmiela. Tzw pierwsze lody są przełamane ,więc jaki ruch teraz ,żeby nie starcić przyjaciółki a ją wyrwać? ;)

Sie rozpisałem ,ale mam nadzieję ,że ktoś dojedzie do końca i mi pomoże. :)
patrykpeniu

Pomógł/a: 0 razy

Re: Prosze pomocy

Postprzez Bart00 2012-02-07, 00:52

patrykpeniu napisał(a):Tzw pierwsze lody są przełamane ,więc jaki ruch teraz ,żeby nie starcić przyjaciółki a ją wyrwać? ;)

Się chłopie w końcu zastanów, albo przyjaciółka, albo kochanie.
Fajno że jest Tobą zainteresowana-ładne plusy nabrane, z tego co napisałeś.

Sprawdzić to tylko możesz w jeden sposób, otóż spotkać się z nią. Tak więc dobrą opcją było by odizolować ją od tych kolesi ( Twoich kumpli) Odizolować-zadzwonić, umówić się, spotkać się na osobności i powiedzieć co do niej czujesz. Chyba kumple dadzą radę wytrzymać bez Ciebie i koleżanki jedną imprezkę. ;-)

Reasumując: nie powiesz jej-możliwe że znajdzie sobie faceta w Twoim gronie, a ty będziesz im zazdrościł. Powiesz jej-będziesz wiedzał na czym stoisz. A nawet jeżeli byś jej powiedzał, że coś do niej czujesz, a ona by Ci odparła, że tylko przyjażń ją interesuje, no to i tak możecie dalej być przyjaciółmi, bo przecież nic złego nie zrobiłeś, prawda ?D:
Dzięki odpowiedzi dziewczyny nic nie stracisz, a nawet możesz zyskać.

Za ten post autor Bart00 otrzymał podziękowania od:
patrykpeniu
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez patrykpeniu 2012-02-07, 01:01

Znaczy się trochę się ,źle wyraziłem. Nasza paczka to w sumie ja ,ta dziewczyna i dwie pary więc istnieje tylko ryzyko poderwania przez kogoś innego . No wiem ,że powinienem spróbować ,ale jakoś ciężko mi się zabrać. ;/
patrykpeniu

Pomógł/a: 0 razy

Postprzez Bart00 2012-02-07, 02:32

Poczytaj na forum o "pewności siebie" Zawsze to jakiś motywator. Powodzenia.
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Powrót do Otwarcie - jak poderwać dziewczynę, która Ci się podoba