Profil:
Wysłany: 2008-07-02, 23:33 Przeczytaj to, zanim będziesz chciał zaimponować kobiecie
Bardzo bardzo często dostaje od czytelników mojego bloga pytania w stylu:
“Jak zaimponować kobiecie i co zrobić, żebym jej się podobał? Co zrobić, żeby ona była mną zainteresowana i od razu, żebym jej się podobał? Co zrobić, żeby być tym wyróżniającym się, interesującym gościem, na którego zwracają uwagę kobiety?”
Powiem szczerze, że kiedyś się też nad tym się zastanawiałem i w końcu mnie olśniło.
Któregoś razu będąc na imprezie, postanowiłem sobie, że będę obserwował ludzi i „socjalną dynamikę” jaka między nimi zachodzi.
Zacząłem się przyglądać jak wyglądają interakcje między ludźmi, jak kobiety pokazują swoje zainteresowanie, kim się interesują i co jeszcze bardziej rozbudza ich zainteresowanie.
Siedząc tak i pijąc wódeczkę;), gadając trochę z ziomkiem (i pijąc wódeczkę;) Zauważyłem jedną ważną rzecz. Mój kumpel wpadł w “oko” jednej dziewczynie, było to widać. Ciągły banan na twarzy, ciągłe zagadywanie do niego, szukanie pretekstu do rozmowy i wyjścia na kolejnego papierosa itd.
Sam nie palę, więc nie wiem, co dokładnie działo się na balkonie (o czym rozmawiali), ale któregoś razu po kolejnym kieliszku postanowiłem się przewietrzyć. Wyszedłem z nimi (kumplem i zainteresowaną nim panną) i zauważyłem bardzo, ale to bardzo ciekawą rzecz.
Wtedy jeszcze zaczynałem swoją przygodę ze zrozumieniem kobiet, miałem już co prawda pewną teorię i wiedzę na temat “dowodu towarzyskiego” i społecznego statusu mężczyzny, jednak bardziej traktowałem to na poziomie teoretycznym albo sytuacji, że w jakiś sztuczny sposób wzbudzam ten dowód (np. sztuczki magiczne, czytanie z reki, historyjki).
Mój kumpel miał ten dowód samoistnie, bez robienia czegokolwiek, zaczął gadać z dziewczyną o koncertach na których był. Ona też na niektórych była, szybko okazało się że on był na wielu imprezach na których ona chciała być. Stałem sobie wtedy na balkonie, gadając trochę z nimi, a właściwie słuchając ich i nagle mnie olśniło.
Myślę sobie: „Kurde przecież do dowodu towarzyskiego, do wysokiego statusu wcale nie potrzebne są jakieś sztuczki. Nie potrzeba odgrzewanych tekstów, historyjek (chociaż jest to pomocne i to bardzo). Nie trzeba nic kombinować. To wszystko przychodzi naturalnie, jeśli się ma ciekawe życie. Jeśli jeździ się w różne miejsca, jeśli robi się coś ciekawego”
Mój kumpel zwiedził pół świata i ma w związku z tym masę historii do opowiedzenia. Żadnych ściem, historyjek wykutych na blachę, po prostu życie, które sprawia, że jesteś lepszy od innych.
Nie mówię tutaj: „Nie używaj żadnych historyjek, które zbudują Ci dowód społeczny” po prostu pracuj nad „lajfstajlem”, wyrabiaj swoje życie, żeby samo świadczyło o tym, że jesteś atrakcyjnym facetem. To co robisz w życiu odzwierciedla trochę, jak atrakcyjny jesteś dla kobiety.
Jeśli pracujesz jako „nalewacz” benzyny na stacji benzynowej i jedyne co robisz w wolnych chwilach, to granie na komputerze, to tak samo będziesz atrakcyjny dla kobiety.
Jeśli prowadzisz swoją firmę, masz jakaś pasję (nawet mogą to być szachy) i w związku z tym dzieje się w Twoim życiu coś ekscytującego, to jesteś automatycznie atrakcyjny.
Tylko nie zrozum mnie źle. Nie mówię tutaj: „Kto ma słabą niedochodową pracę, nigdy nie będzie atrakcyjny dla kobiety” Nie oto w tym chodzi.
Chodzi raczej o styl życia i bycia. Jeśli Twoje życie, Twój świat jest atrakcyjny, równocześnie Ty również jesteś atrakcyjny, bo to kobieta chce wejść w świat mężczyzny, a nie facet w jej.
Pomyśl o tym.
Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o podrywaniu to zapraszam na tą stronę:
Jak podrywać dziewczyny?
_________________ Chcesz wiedzieć?
> O czym i na jakie tematy rozmawiać z kobietą, aby wzbudzić jej zainteresowanie?
> Jak używać mowy ciała, żeby przyciągnąć uwagę obcych kobiet?
> Jak poderwać dziewczynę, która Ci się podoba?
Wsumie racja ze nie liczy sie jaka sie ma prace,ile sie ma kasy.Liczy sie czlowiek,jego wnetrze.Lecz niestety nie ma tak dobrze ,ze wszystkie kobiety odrazu zwracaja na faceta uwage. Wiele czasami trzeba sie napracowac zeby kobieta zauwazyla kolesia:-)
Jednak nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Zawsze jest tak iz jedni przyciagaja dziewczyny a inni je odpychaja.
Zawsze jest tak iz jedni przyciagaja dziewczyny a inni je odpychaja.
No ej, logiczne jest ze brudny smierdzacy koles nie zwroci uwagi zadnej rozsadnej dziewczyny, bo nie wysyla jej zadnych sygnalow, ktore moga swiadczyc o tym ze cos soba reprezentuje
Ale jak gdzies kiedys Uncle Uwo napisal, jezeli potrafisz rozbawic kobiete to mozesz zrobic z nia wszystko, wiec jak widzisz naprawde nie wiele trzeba.
Pytalem sie conajmniej 6-7 kolezanek co sadza o tym stwierdzeniu i tylko 1 z nich powiedziala ze to bzdura, inne przyznaly racje.
Jak dla mnie humor to podstawa
_________________ Jeśli chciałabyś być niegrzeczna
To przestań gadać i bądź, bo nie przeszkadza mi on,
Jeśli chciałabyś być niegrzeczna
Masz jedną noc a z nim buduj związek, garaż i dom,
A jeśli chciałabyś być niegrzeczna
Poprowadź teraz między uda swoją dłonią moją dłoń..
No ej, logiczne jest ze brudny smierdzacy koles nie zwroci uwagi zadnej rozsadnej dziewczyny, bo nie wysyla jej zadnych sygnalow, ktore moga swiadczyc o tym ze cos soba reprezentuje
Ale jak gdzies kiedys Uncle Uwo napisal, jezeli potrafisz rozbawic kobiete to mozesz zrobic z nia wszystko, wiec jak widzisz naprawde nie wiele trzeba.
Pytalem sie conajmniej 6-7 kolezanek co sadza o tym stwierdzeniu i tylko 1 z nich powiedziala ze to bzdura, inne przyznaly racje.
Jak dla mnie humor to podstawa
Nio wiem nie o to mi chodzilo,wiadomo ze jak jakis brydas jest to nie przyciagnie zadnej dziewczyny.Ale sa tacy ktorzy sa fajni i wogole ale nie maja jakos tej zdolnosci,nie umieja zwrocic na siebie uwagi dziewczyny a jesli juz to zrobia to w taki sposob ze ona tylko sobie pomysli co za idiota i pajac.
Pierwszy post fajnie obrazuje srawe... imponowania. Bardzo wazne jest to by znac ta wartosc ze to my jestesmy nagroda i kobieta prganie wejsc w nasze rewelacyjne zycie. Jednak na balkonie kolega kolegi jeszcze cos zrobil o czym nikt tu nie napisal wykozystal "acion" w jezyku PUA oznacza to ze szedl za ciosem mowil o tym co jest teraz opowiadal historie prawdzila lub nie - a czy to wazne? zobaczyl co dziala na kobiete i lecial za ciosem... Podczas rozmowy wielu uwodzicieli podkresla wielka role raportu miedzy kobieta a mezczyzna, on bardzo pomaga w takich sytuacjach. Jednak najwazniejsze jest to ze kazda laska jest taka sama jak inna i wszystkie pragana ciekawego zycia ktore tylko my mozemy im zapewnic
Pierwszy post fajnie obrazuje srawe... imponowania. Bardzo wazne jest to by znac ta wartosc ze to my jestesmy nagroda i kobieta prganie wejsc w nasze rewelacyjne zycie. Jednak na balkonie kolega kolegi jeszcze cos zrobil o czym nikt tu nie napisal wykozystal "acion" w jezyku PUA oznacza to ze szedl za ciosem mowil o tym co jest teraz opowiadal historie prawdzila lub nie - a czy to wazne? zobaczyl co dziala na kobiete i lecial za ciosem... Podczas rozmowy wielu uwodzicieli podkresla wielka role raportu miedzy kobieta a mezczyzna, on bardzo pomaga w takich sytuacjach. Jednak najwazniejsze jest to ze kazda laska jest taka sama jak inna i wszystkie pragana ciekawego zycia ktore tylko my mozemy im zapewnic
Duzo w tym racji jak sie ma ciekawa pasje teraz na przyklad w modzie sa sporty extremalne rowerki le parkour deska itp zawsze jak ktos sie tym zajmuje ma duzo doswiadczenia i fajne z tym przezycia sam w sobie jest atrakcyjny ze cos robi ciekawego tym bardziej ze to niebezpieczne co jeszcze bardziej kreci kobiety tak mysle tylko szkoda ze wielu bierze sie za to nie majac o tym zielonego pojecia tylko po to zeby poderwac na to dziewczyny......................
Mój kumpel wpadł w “oko” jednej dziewczynie, było to widać. Ciągły banan na twarzy, ciągłe zagadywanie do niego.
W takim razie on niczym jej nie zaimponował, tylko się jej spodobał fizycznie, a dopiero dzięki temu ona go zaprosiła do rozmowy i mógł jej zaimponować opowieściami o sobie.
A jak zaimponować dziewczynie, która cię nie zauważa i nie ma ochoty z tobą rozmawiać? Mój znajomy umie rzucać nożem jak Rambo, ale jak ma się tym pochwalić przed obcą laską na ulicy?
Pomógł: 18 razy Informacje: Wiek: 20 Dołączył: 15 Wrz 2008 Posty: 250 Skąd: Pokaz na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-03-08, 10:28
Cytat:
Mój znajomy umie rzucać nożem jak Rambo, ale jak ma się tym pochwalić przed obcą laską na ulicy?
niech jej rzuci w potylice. od razu bedzie jego.
XY napisał/a:
A jak zaimponować dziewczynie, która cię nie zauważa i nie ma ochoty z tobą rozmawiać?
Szkoda czasu na taką dziewczyne. Ale jak pokażesz ze jesteś interesujący i lepszy od innych to ona sama powinna Cie zauważyć. Nie narzucaj sie ale pokaż w kontaktach z innymi dziewczynami że jesteś wartościowy/zabawny/inteligentny itp itd
Pomógł: 18 razy Informacje: Wiek: 20 Dołączył: 15 Wrz 2008 Posty: 250 Skąd: Pokaz na mapie
Profil:
Wysłany: 2009-03-08, 17:14
XY napisał/a:
No to akurat nie jest moja mocna strona, więc tutaj nie mam co pokazywać.
No ale mysle ze po to jakims cudem odnalazłes to forum i artykuły wujka uwo żeby te swoje kontakty poprawić. przecierz nikt nie poda ci złotego srodka na to jak być mistrzem uwodzenia. Czytaj te artykuły i trenuj. Jest w nich wiele dobrego. Powodzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum