Pomógł: 12 razy Informacje: Dołączył: 24 Lip 2008 Posty: 170 Skąd: Pokaz na mapie
Profil: Imię: Łukasz
Wysłany: 2008-08-24, 23:33
ja nikomu nie mówię żeby zakładał lśniącą koszulę bo sam bym takiej nie założył, chodzi o to, że nietypowym ubiorem też można zainteresować kobietę. Mystery to jeden z największych PUA na świecie
_________________ Be the change you want to see in the world.
Grunt żeby nie przegiąć. Trzeba się wyróżniać z tłumu i starczy.
Niestety styl Mystery'iego nie jest odpowiedni na polskie klimaty. Zabiliby go za taki ubiór.
z ubiorem jest tak mozna nie wiele zmienic a duzo zyskac tylko trzeba zachowac odpowiednie proporcje i czuc sie w tym dobrze i na luzie czyli nosze co lubie ale stac mnie na nieprzewidywalnosc
pozdro
Pamiętajcie - należy przede wszystkim być sobą, ale być swoją najlepszą wersją.
Nie czujesz się przypałowo w lśniącej koszuli - załóż.
Będziesz się czuł głupio - nie zakładaj
Proste.
Foxy ma racje nic Ci po zajebistych ciuszkach jesli Ty sam nie bedziesz sie w nich czul pewnie i swobodnie jezeli tego Ci zabraknie to przepadles z najlepszymi ciuszkami na swiecie
penosc siebie i komfort w tym co sie chodzi to podstawa dobrego stylu i wygladu
pozdro
Profil:
Wysłany: 2008-08-26, 10:33
Jasne! Tylko, że są pewne podstawowe zasady, których przekraczać nie można. Podam dość przegięty przykład...
Adidasy do garnituru. Nieważne, że są wygodne, nieważne że się w nich dobrze czujesz, nieważn że są czarne i wydają się eleganckie. Takich rzeczy się nie robi. Tego jest więcej, uncle napisał jakiś tam art o tym, myślę że warto się zapoznać.
Jeżeli chodzi o przegięcie to wbrew pozorom czasami to działa, ale musisz się w tym czuć pewnie. Kobiety wyczuwają fałsz na kilometr.
[ Dodano: 2008-09-04, 19:07 ]
A jak się zapatrujecie na T-shirty z nadrukiem?
[ Dodano: 2008-09-04, 19:07 ]
A jak się zapatrujecie na T-shirty z nadrukiem?
, moim zdaniem, to t-shirty z nadrukiem są bardzo fajne, no i napewno im jakis ciekawszy nadruk tym bardziej wybijesz sie z tlumu poprzez oryginalny nadruk , napewno jest wygodna, no i jest sporo kolorow, wiec kazdy znajdzie cos dla siebie, co mu bedzie pasowac , a pozatym idealnie beda pasowac, np. do jeansow
_________________ Jeśli prawda ma cię zgubić to kłam.
Wszystko w czym czujesz sie jak casanova jest ok Tak samo w druga strone , jesli stane przed lustrem , czuje sie na maxa saxi , kazdy tez tak bedzie uwazal Bo bede sie inaczej poruszac zachowywac. Zresta wiecie , kazdy chyba ma ten swoj staly "zestaw" ukochany , w ktorym uwielbia chodzic
Tak, ja na przykład lubię się ubierać w stylu funk (wyluzowany kujon), koszula, sweterek, jeans/sztruks, trampki "nike air foce 1". I ja się czuję w tym dobrze, ale już w butach puma (formula) już bym się nie czuł pewnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum