Ja natomiast preferuje taki styl brązowe buty adidasa z zamszu, dżinsy kolor ciemno niebieski, ciemna bluza kropa (cienka i trochę przylegająca do ciała ) oraz koszula cropa zielona z windsurferem w miarę fajne połączenie bynajmniej tak mi się zdaje =]
_________________ Uczę się żyć na nowo:
- Dawniej jako 108 kg pulpet.
- Teraz jako wysportowany 88kg mężczyzna.
Droga, którą przeszedłem utrwaliła mnie w przekonaniu, że jestem silny psychicznie, wytrwały i zdolny do rzeczy wielkich.
Pomógł: 33 razy Informacje: Wiek: 20 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 712 Skąd: Warszawa
Profil:
Wysłany: 2008-11-25, 17:32
jezeli czujesz sie w tym dobrze,wygladasz dobrze i sie sobie podobasz (oraz nikt sie radykalnie nie czepia) to nos to i tyle. Miej w powarzaniu zdanie innych poki nie nosisz zoltych glanow i czerwonego iro na glowie
Pomógł: 36 razy Informacje: Wiek: 22 Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 519 Skąd: Radom
Profil: Imię: M*****
Wysłany: 2008-11-25, 17:35
Ferdi napisał/a:
zoltych glanow i czerwonego iro na glowie
ej Ferdi... Ty sobie uwazaj... ja co prawda zoltych glanow nigdy nie mialem ale czerwonego irokeza a i owszem
to juz bylo kilkakrotnie powiedziane i nawet sam to mowilem zeby nosuic to w czym sie dobrze czujecie... to jest zasada... jesli wygladacie inaczej niz inni to tym lepiej o ile oczywiscie dobrze sie z tym czujecie... jaostatnio pomykam w kapeluszu i czuje sie z tym swietnie choc wszyscy sie na mnie patrza ale laski same mnie otwieraja bo wygladam inaczej niz reszta....
a wracajac do zoltych glanow to hmn.... musze nad tym pomyslec
Pomógł: 18 razy Informacje: Wiek: 20 Dołączył: 15 Wrz 2008 Posty: 250 Skąd: Pokaz na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-11-25, 17:50
Tak wszyscy mi mówią że nawet ta obcisła koszulka nie zdradza mojej inności.
Mystyc napisał/a:
a wracajac do zoltych glanow to hmn.... musze nad tym pomyslec
Żółte glany? Irokez. Mystyc jakiej ty muzyki słuchasz?
[ Komentarz dodany przez: Mystyc: 2008-11-25, 17:53 ]
nie ten dzial arrturro. o muzyce rozmawiamy w hydeparku ale ze to komentarz to powiem... wiele odniam rocka w tym punku takze, lubie wszystko przy czym mozna tanczyyc, reggae a takze muzyke musicalowa
Pomogła: 34 razy Informacje: Dołączyła: 09 Sie 2008 Posty: 1013
Profil:
Wysłany: 2008-11-25, 18:57
Hudy napisał/a:
na pedałka
styl na pedałaka buahaha
arturro napisał/a:
tak jak ja to taka koszulka jest jak najbardziej na miejscu prawda?
jest wiejska uwierz
takim ubiorem zrobisz furorę jedynie na remizie, wiejskie potańcówce lub w salonie fitnes
Mystyc napisał/a:
musze nad tym pomyslec
ja mam czarne i jeszcze jedne które kiedyś byly czarne, posprejowałam na bordowo, i na pięcie i tak mają niebieską plamę sprayu.. o ich stanie nie wspominam
arturro napisał/a:
Mystyc jakiej ty muzyki słuchasz?
o matko! o jezu! jest INNY...
jakie to proste..
_________________ Hi, I'm a girl, and I make everything complicated
Pomógł: 33 razy Informacje: Wiek: 20 Dołączył: 20 Wrz 2008 Posty: 712 Skąd: Warszawa
Profil:
Wysłany: 2008-11-25, 19:30
Mystyc napisał/a:
ej Ferdi... Ty sobie uwazaj... ja co prawda zoltych glanow nigdy nie mialem ale czerwonego irokeza a i owszem
:D jakbyk kogos zobaczyl ubranego w zolte glany i czerwony iro zaczalbym sie smiac,uwierz mi;) swoja droga czerwone wlosy mialem,ale nie iro xD obencie mam naturalny kolor wlosow ale tak na amrginesie byly juz zielone,biale i żółte :d
Pomogła: 34 razy Informacje: Dołączyła: 09 Sie 2008 Posty: 1013
Profil:
Wysłany: 2008-11-25, 20:01
Ferdi napisał/a:
p.s.2 Cerrata czyzby nie w humorku?? xD
nie
po prostu nasłuchałam się tekstów w stylu ' jesteś hipisem? metalem? punkiem? oiem? ' itd..
'jakiej muzyki słuchasz?' i 'hhahahahahahaha' mimo tego, że nie miałam czerwonego irokeza..
po prostu uważam, że to głupie
[ Komentarz dodany przez: Mystyc: 2008-11-25, 20:06 ]
dobra konczymy ten
_________________ Hi, I'm a girl, and I make everything complicated
hmm myślę, że nie ma jakiegoś konkretnego stylu ubierania, który podoba się wszystkim kobietom, jednak ja wyznaje zasadę, że trzeba się wyróżniać (i tak mam 194 cm ) i dlatego noszę kolorowe i proste rzeczy, ale tak żeby nie przesadzić i żeby mnie się podobało. Ogólnie to polecam forum: swaggerhypeclub (dodajcie "com" na końcu - forum nie pozwalało mi przesłać linku). Jest to polskie forum i tam wiedzą jak się dobrze ubrać, zarejestrujcie się to w outfit pojawi się galeria. Polecam
Zimą to wiadomo, nawet nie miałem zamiaru tak chodzić zimno i w ogóle tylko myślałem czy by tam po mieście w lecie nie chodzić i jeszcze do tego sandały.
Profil:
Wysłany: 2009-11-28, 17:07
o ile mi wiadomo to teraz jesien jest...;)
_________________ Życie jest proste,podejmuj decyzję i nie oglądaj się - Szybcy i Wściekli Tokyo Drift.
Grajac mozesz zaliczyc baze,ale mecz wygrasz tylko i wylacznie pamietajac o swoim prawdziwym JA - Ferdi.
p.s czasem warto zaryzykować żółtą kartkę;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum