Profil:
Wysłany: 2010-03-06, 23:16
zorro napisał/a:
marvin napisał/a:
niewiem dlaczego ale to co napisałeś kojarzy mi się z Jonas Brothers... bez obrazy takie są moje odczucia.
Obejrzałem zdjęcia Jonas Brothers i stwierdzam, że oni częściej mają marynarki, kamizelki, koszule owszem, ale koszule są popularne wszędzie. Od lat rockmani występowali w koszulach, pomijając wymyślne kreacje, więc nie wiem czemu masz takie odczucia. Ew. te buty mogły Cię zmylić, ale nie miałem na myśli trampków
Dla mnie najlepsze są koszule jednokolorowe bo za wzorzystymi nie przepadam(ewentualnie jakiś mały nadruk czy coś w tym stylu) Co do butów to najbardziej tandetne i odpychające ma ten 4 od lewej.
no to lepiej zebysmy sie Marvin nie spotkali, bo ja takich ludzi nie lubie i to bardzo.
Czy mam się już zacząć bać?
[ Dodano: 2010-03-06, 23:21 ]
insane891 napisał/a:
Marvin jasne- koszule i marynarki to fani Jonas Brothers. Wszyscy słuchamy ich namiętnie i naśladujemy...
Jesteś 'tru' gratuluję...
Czytanie ze zrozumieniem sie kłania.. nie pisałem że WSZYSCY ludzie noszący marynarki i koszule namiętnie słuchają JB (pisałem że mi się kojarzą z tym (nie)zespołem
hmm, ostatecznie wszystko można podciągnąć pod styl rockowy- wystarczy spojrzeć chociażby na Kazika, który ma na sobie zazwyczaj 'byle co'
_________________ ''To właśnie jest głupie w tej całej magii. Przez dwadzieścia lat studiujesz czar, który sprowadza ci do sypialni nagie dziewice. Ale wtedy jesteś już tak zatruty oparami rtęci i półślepy od czytania starych ksiąg, że nie pamiętasz, co dalej robić.''
Pokażcie mi jakie wam się podobają to wtedy pogadamy
nie wiem czy mój styl jest rockowy czy nie, wiem natomiast że mi się Twoja koszula nie podoba
ja chodze w identycznej do jeansów:
polecam tą firmę, dobrze się nosi, materiał miły w dotyku
[ <b><font color="green">Komentarz dodany przez:</font><font color="red"> chez</font></b>: 2010-03-08, 16:10 ]
a jaka to firma bo ja osobiście nie widzę jej nazwy..
[ Dodano: 2010-03-08, 16:47 ]
A bo w przeglądarce na stronie była większa ta fotka, a jak skopiowałem to taka właśnie się zrobiła i faktycznie nie widać metki. A marka to pierre cardin. Robią raczej rzeczy eleganckie niż na codzień, ale ja w koszulach dobrze się czuję i często je zakładam.
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy" - Andrzej Klawitter
Pomógł: 7 razy Informacje: Dołączył: 31 Gru 2008 Posty: 139
Profil:
Wysłany: 2010-03-08, 17:38
Kwestia gustu. Mi np. twoja się też specjalnie nie widzi- tzn. wiem że nie pasowałby mi ten odcień, gdyż najlepiej czuję się w ciemniejszych kreacjach. No i ta kratka jakoś tak nie przepadam za kraciastymi.
Lucas , sprobuj moze ze zwykla czarna koszula bez paskow o lekko blyszczacym materiale .
Do tego CZARNE spodnie . W podobnym stylu ubiera sie Joe perry . Zobacz go , podejrzyj zmodyfikuj i bedzie lepiej.
"Aha jeszcze bardzo ważna rada. Generalną zasadą w modzie i stylu jest zasada.
Im niżej tym ciemniej.
A to znaczy, że jeśli założysz szary garnitur i kremowe spodnie, to będziesz wyglądać ŹLE! Zawsze staraj się dobierać ubrania tak aby jaśniejsze było u góry a ciemniejsze niżej."
Pomógł: 7 razy Informacje: Dołączył: 31 Gru 2008 Posty: 139
Profil:
Wysłany: 2010-03-09, 13:15
Ledzeppelin2 napisał/a:
Lucas , sprobuj moze ze zwykla czarna koszula bez paskow o lekko blyszczacym materiale .
Nie wiem co masz do pasków. Jedyne na co można zwrócić uwagę to dla szczupłych podobno paski powinni być ułożone w poziomie, aczkolwiek okazja była i potrzebowałem na gwałt koszuli. (dodam, że mnie się podoba- a to najważniejsze )
Ten błyszczący materiał jakoś do mnie nie przemawia. Dla mnie nawet taki efekt, jest po prostu tandetny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum