Rozkrec forum - zarabiaj na reklamach :)

Dyskusja na temat artykułów na blogu Uwodzic-Uwodzicielki.pl - Uwodzenie Kobiet

Rozkrec forum - zarabiaj na reklamach :)

Postprzez Piotrek 2011-04-27, 14:08

Okej, jako ze ja nie mam czasu.. a forum sie marnuje mam propozycje :)
Dla osoby chetnej, ktora podejmie sie rozkrecenia tego forum i opieki nad nim oferuje:
- miejsce reklamowe na gorze strony (to gdzie teraz jest banner portalu pelnego wiary).

I nie mowie tutaj o miejscu reklamowym jako takim, tylko o mozliwosci umieszczenia tam czego chcecie - to miejsce jest Wasze.
Mozecie sprzedawac na allegro reklame w tym miejscu za kwote jaka Was zadowala i 100 % idzie dla Was, mozecie wrzucic tam swoj banner wlasnej strony, a mozecie wrzucic rowniez banner jakiegos programu partnerskiego.

Ewentualnie moge ja sprzedawac to miejsce i otrzymacie ode mnie kase, ale jako ze mam malo czasu to pewnie wiele bym sie do tego nie przykladal i za kokosy nie sprzedawal ;) Wszystko do ustalenia na pw.

Dodatkowo, dorzucam dla Ciebie 25 % tego, co zarobia reklamy adtaily (to te reklamy kwadratowe na gorze pod menu).

Jezeli ktos jest chetny, prosze o kontakt na pw :)
Jezeli macie inne propozycje finansowe, rowniez jestem otwarty :)

P.s. Aha, jakby ktos chcial sprzedawac na allegro to moge dac gotowy text do sprzedazy bannera ;)
Do tej pory sprzedawal sie bez problemow :)
Jeśli chciałabyś być niegrzeczna
To przestań gadać i bądź, bo nie przeszkadza mi on,
Jeśli chciałabyś być niegrzeczna
Masz jedną noc a z nim buduj związek, garaż i dom,
A jeśli chciałabyś być niegrzeczna
Poprowadź teraz między uda swoją dłonią moją dłoń.. ;-)
Piotrek

admin

Pomógł/a: 1 razy