samochód i kobieta

Pierwsze kilka minut Twojej interakcji z kobietą . Jak podejść do dziewczyny i zacząć rozmowę?

samochód i kobieta

Postprzez Olek 2012-02-21, 18:34

czy dziewczyny zwracają uwagę na samochód faceta na randce? Jesli mam samochód stary, ponad 15 letni?
Olek

Re: samochód i kobieta

Postprzez Bart00 2012-02-21, 19:00

Jeżeli myśli materialnie, to tak(takich jest mało). Kobieta nie zwraca uwago czym przyjechałeś, ale tym czym się zaprezentowałeś(jeżeli nie myśli materialnie).
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez Sugarbabe 2012-02-21, 20:59

Kobieta przede wszystkim zwraca uwagę jaki ty masz stosunek do swojego samochodu. Jeśli masz grata to umiałbyś się z siebie i auta ponabijać? Jak w czasie jazdy odpadnie Ci lusterko, opadnie szyba, bo coś się zerwało, otworzą się drzwi od strony pasażera przy gwałtownym skręcie to umiałbyś się z tego śmiać czy czułbyś się skrępowany? :)
Kiedyś to wszystko mnie spotkało w małym fiacie i to były niezapomniane chwile, bo facet rewelacyjnie to wszystko wykorzystał i się świetnie bawiliśmy :)

Pozdrawiam,
Sugarbabe
jest wystarczająco męski by być kobiecym
jest na tyle panem by być sługą
jest wystarczająco poważny by śmiać się z siebie
jest wystarczająco odpowiedzialny by być nieodpowiedzialnym
jest wystarczająco rozsądny by być odważnym
jest na tyle liderem by umieć podążać
jest tak silny, że może być słaby

Za ten post autor Sugarbabe otrzymał podziękowania od: 2 osób
Pablo Escobar, Tygryseks
Sugarbabe

-#girl

Pomógł/a: 77 razy

Postprzez Olek 2012-02-21, 21:49

Dziękuję Sugerbabe za dokładne wyjasnienie
Olek

Postprzez Lew 2012-02-21, 23:03

Kobiety wartej uwagi nie interesuje czy jeździsz autobusem czy masz Ferrari Scuderia.

Krzysztof Król podaje nawet że będąc bardzo dobrze sytuowanym dobrze jest mieć jakiś starszy, nieciekawy samochód żeby się nie popisywać i jednocześnie mieć pewność wiadomo czego.

Sugar ci wszystko wyjaśniła jak to wygląda z jej perspektywy, natomiast osobiście wyznaję etos że mój samochód świadczy o mnie. Nieważne ile jest warty i ile ma lat, byle by był czysty w środku i w miarę dobrze utrzymany... (nie dziurawy i nie stanowiący zagrożenia). Jeżdżę samochodem który w pewnych kręgach (takich rynsztokowych) jest pośmiewiskiem, ale żadna fajna kobieta nie traktowała mnie źle z powodu samochodu... To było bez znaczenia. Liczysz się ty i twój charakter, nie przedmioty. Jeżeli ktoś ocenia cię przez pryzmat tego jak nowy i drogi samochód posiadasz... Wygarnij mu za płytki materializm i szukaj lepszych ludzi.
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.

Za ten post autor Lew otrzymał podziękowania od:
Bart00
Lew

Pomógł/a: 69 razy