ZANIM ZAPYTASZ: ARTYKUŁY UNCLE UWOSZUKAJBLOG UNCLE UWODOWNLOAD

Forum Sztuka Uwodzenia Strona Główna

seks czy zwiazek?
Autor Wiadomość
SkiTleS 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-07-18, 22:01   seks czy zwiazek?

hey

jestem na forum juz jakis czas, zbyt czesto sie nie wypowiadam ale przegladam tematy, czytam artykuly wiec czaje co i jak ;)

chcialbym zeby wypowiedzial sie najlepiej ktos kto byl w podobnej sytuacji

poznalem kolezanke, calkiem calkiem z wygladu przynajmniej jak dla mnie, dziewczyna z luznym podejsciem do seksu takze dlugo nie zwlekalismy
(bylo jak bylo, ja sie przyznalem od razu ze jest moja pierwsza kobieta co nie zrazilo jej, dala mi wspaniale przezycia ;) )

lubie ja, mam chec sie z nia kochac, ona tez mi ciagle mowi ze ma na mnie ochote i mnie nakreca co jest calkiem mile ;)

problem lezy w... no pewnie domyslacie sie, wiem ze z tego na dluzsza mete raczej nic nie wyjdzie a nie moge jej rozgryzc czy ona chce sie bawic czy raczej dazy do czegos wiecej (tak naprawde tylko do 2 kobiet w zyciu czulem prawdziwy pociag ze moglbym z nimi lezec a i tak bym sie czul lepiej niz podczas orgazmu, tym bardziej ze teraz zaczynam jedna z nich powoli ogarniac)

nie wiem czy moze za duzo sie przejmuje bo emocje wziely gore i musze ochlonac ale wydaje mi sie ze skoro mam jaja sie z nia przespac to powienienem miec (i jednoczesnie dac tez jej) jasna sytuacje jak wygladaja nasze relacje

ktos przechodzil moze cos w podobie tego?

Mmefisto 
Wzrokowiec x)

Informacje:

Profil:
Ulubiony Opener: 48
Wysłany: 2010-07-19, 10:29   

SkiTleS napisał/a:
chcialbym zeby wypowiedzial sie najlepiej ktos kto byl w podobnej sytuacji

Miałem podobną sytuacje która trwała dosyć długo (seks bez zobowiązań). Bardzo mi się podobała, ale wiem że musiałem sobie wpoić, że to nie jest partnerka dla mnie, to nie jest kobieta na dłuższą metę.
SkiTleS napisał/a:
poznalem kolezanke, calkiem calkiem z wygladu przynajmniej jak dla mnie, dziewczyna z luznym podejsciem do seksu takze dlugo nie zwlekalismy

Chcesz mieć partnerka w LTR z luźnym podejściem do seksu? Kobiete trzeba zdobywać. Jeśli ona oddała Ci się bez chwili zawachania, zrobi to przy kolejnej nadarzającej się okazji.
SkiTleS napisał/a:
problem lezy w... no pewnie domyslacie sie, wiem ze z tego na dluzsza mete raczej nic nie wyjdzie a nie moge jej rozgryzc czy ona chce sie bawic czy raczej dazy do czegos wiecej (tak naprawde tylko do 2 kobiet w zyciu czulem prawdziwy pociag ze moglbym z nimi lezec a i tak bym sie czul lepiej niz podczas orgazmu, tym bardziej ze teraz zaczynam jedna z nich powoli ogarniac)
\
Dobrze CI radze nie brwnij dalej w ten związek.... Poszukaj kobiety która jest tego warta!

SkiTleS napisał/a:
tak naprawde tylko do 2 kobiet w zyciu czulem prawdziwy pociag

To jest tylko pociąg seksualny...
SkiTleS napisał/a:
nie wiem czy moze za duzo sie przejmuje bo emocje wziely gore i musze ochlonac ale wydaje mi sie ze skoro mam jaja sie z nia przespac to powienienem miec (i jednoczesnie dac tez jej) jasna sytuacje jak wygladaja nasze relacje

W sumie to zrobisz jak uważasz... ale dobrze się zastanów czy to ma sens.
Pozdrawiam

[ Dodano: 2010-07-19, 10:30 ]
durrrr napisał/a:
Daj jej orgazm. Najlepiej kilka.

A Ty sobie daruj takie wypowiedzi.

Przez śmiercią masz przed oczami film z całego życia...
Mój będzie tak długi, że nigdy nie umrę :) Mmefistoteles

pierwszy 

Informacje:

Profil:
Mój Dziennik: 3740
Wysłany: 2010-07-19, 11:16   

SkiTleS napisał/a:
ktos przechodzil moze cos w podobie tego?

Jestem/byłem w takim chorym układzie.

Jak to się przedstawia, gdy zaczyna się od dupy strony?
Fatalnie, bo po pewnym czasie okazuje się, że to nie to. Emocje biorą Cię w górę, lepiej je pohamuj i rozegraj to an chłodno. Jeśli chcesz się bawić w taki związek to lepiej jakbyś poczekał z tydzień i się z nią nie miział. Zobacz jej reakcję, wydaje mi się, że ona podchodzi do tego jako wakacyjnej zabawy, w końcu u dziewczyn jest na to moda, a nasiliła się jeszcze bardziej w tym roku, albo mi się tak wydaje.

SkiTleS napisał/a:
lubie ja, mam chec sie z nia kochac, ona tez mi ciagle mowi ze ma na mnie ochote i mnie nakreca co jest calkiem mile ;)

zostań przy takim układzie i pod żadnym pozorem, nie mów jej, że chcesz z nią być. Jeśli czytałeś mój temat "bo tak bez zobowiązań" to dostrzeżesz, że to był mój kardynalny błąd, który szybko musiałem odkręcić, mówiąc jej, że wolę bez zobowiązań. Musiałem przejść w tedy falę shit testów i było hardkorowo :D

Jak się po takim czymś sytuacja prezentuje? Niby często będzie pisać itp itd. Ale powoli zacznie się od Ciebie oddalać i nabierać przekonania -o zgrozo- że to TY nie jesteś dla niej... :lol:

Gdybym miał taką sytuację jak Ty wolałbym w niej pozostać!:)
Bless ya SkiTleS!!:)

[ Dodano: 2010-07-19, 11:17 ]
durrrr napisał/a:
Daj jej orgazm. Najlepiej kilka.

to nie jest samosia, żeby wpieprzać głupie komentarze, które później trafiają na mistrzowie.org :-D

Odpowiedz do tematu