Siłownia i Fitness

Wszystko na temat Twojego wyglądu, ubierania się.

Re: Siłownia i Fitness

Postprzez Matix 2011-06-08, 23:18

Jak na mono tylko i na sucho to calkiem ladnie:) Zreszta widac, ze nei masz specjalnie genow do przypakowania ,,konkretnego", jednak ładnie to wyglada;). Ja juz mialem wiele cykli Krety+ Amino i jest ogromna roznica niz na sucho, po czsci pewnei czlowiek sie nastawia psychicznie ze dziala, ale faktycznie ewidentnie widac. Krete polecam do szescianu 3, polaczenie 3 rodzajow krety. TREC fajnie pompuje, polecam. No ja zapewne zostane obrzucony miesem, ale planuje dac sobie najpierw na sprobowanie 10 strzalow tescia, jesli bedzie gitess, to kolejne 10, chce sprobowac ,,jak to dziala". Na sucho + odzywki w sumie ok roku cwiczen i 42 cm na lapce, fajna budowa, tylko brzuch musze zrobic, bo jestem nie zadowolony ;/
,,Impossible is nothing"

,,Nie masz nic do stracenia, podejmując jakieś działanie"

,,Myślenie jest najcięższą pracą, dlatego też tak niewielu ją podejmuje"
Matix

Pomógł/a: 0 razy

Postprzez Bez Lipy 2011-06-14, 20:15

hmb to lipa, przydaje się jedynie przy odchudzaniu, ale mięśni na tym nie zrobicie ; ) ew. zatrzymacie te które macie bo hmb to antykatabolik.
Bez Lipy

Pomógł/a: 5 razy

Postprzez migotka 2011-09-28, 15:48

Szóstka Veidera jest dobra jak sie ma już wyrobione mięśnie brzucha, odsłonięte spod fałdek tłuszczu, bo mozna je wtedy lepiej wyrzeźbić. Jak sie chce schudnąć to najlepsze są cwiczenia aerobowe, jogging, pływanie, tbc. Na mnie działają najlepiej przynajmniej.
dobre gry tutaj
migotka

Pomógł/a: 0 razy

Postprzez Lew 2011-10-21, 23:24

[quote="migotka"]e ma już wyrobione mięśnie brzucha, odsłonięte spod fałdek tłuszczu, /quote]

Oooo, jak to zrobić?
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.
Lew

Pomógł/a: 69 razy

Poprzednia strona

Powrót do Styl i wygląd atrakcyjnego mężczyzny