so good

Czyli Flirt – jak sprawić, aby dziewczyna poleciała na Ciebie w ciągu kilku minut. O czym rozmawiać z dziewczyną? Jak ją zainteresować sobą? Jak jej zaimponować? Jak używać mowy ciała? Humor, tematy rozmowy i sztuczki, które sprawią, że będziesz najbardziej interesującym z mężczyzn.

so good

Postprzez don juanito 2012-02-18, 00:17

Dzisiaj będę trochę pisał o klasyce.Sorki,ale muszę.Ostatnio po raz kolejny zastosowałem Mystery Method.Sytuacja wyglądała następująco.Idę sobie z nowo poznaną dziewczyną przez miasto.Na początku otrzymuje miękkie piłki.Wszystko milutko.Wata nudowa ,chwile gadamy.W pewnym momencie zauważam że ona coś majstruje przy telefonie,nie słucha jak mówię ogólnie jakby zaczynała mnie lekceważyć..To nawet nie był shit test.W pewnym momencie więc podchodzę do wystawy sklepowej ,coś oglądam i otwieram nową dziewczynę.A ta obok stoi i się patrzy.Zaraz podbiegła zaczęła coś tam opowiadać.Znowu pełne zainteresowanie.Później cały czas starała się wzbudzić moje zainteresowanie.Chyba zbyt wielu facetów w chwili gdy sytuacja jest niekorzystna próbuje słodzić i się podlizywać.A tu trzeba inaczej.Macie czasem takie sytuacje?
don juanito

Pomógł/a: 2 razy

Re: so good

Postprzez SkiTleS 2012-02-18, 02:21

ja raz mialem z panna do ktorej swirowalem

po imprezie lezelismy razem (nic wiekszego sie nie zdazylo miedzy nami bo domowka i kupa ludzi zostala na noc), ona wstaje, cos tam ogarnia. Mowie jej zeby wrocila do mnie pod kocyk - ona ze nie i foch jakis.
No to hooj, nie to nie - i gadam z reszta zywych olewajac ja konkretnie.
Mija 5 minut - widze ze mnie obserwuje. Zagaduje, ja dalej zlewa. Siada na lozku i cos mowi - mi sie akurat z kumplem temat kleil wiec dalej zlewa. Kladzie sie kolo mnie - ja dalej gadu gadu. Minelo kolejne 5min. Nasuwa na siebie kocyk bo jej "zimno". :D:D Tutaj juz moja raczka wedruje tu i owdzie :P potem KC jak znajomi na chwile znikaja :)) ze tez nie moglem dluzej zostac :P

kiedys myslalem ze to powiedzenie na wyrost troche, teraz jednak wiem ze jest inaczej
miej wyjebane, bedzie Ci dane :))
SkiTleS

Pomógł/a: 9 razy

Re: so good

Postprzez Lew 2012-02-21, 23:13

Domówka, towarzystwo mi nie pasowało za bardzo i nie zwracało na mnie uwagi za bardzo ale wszyscy byli świadomi że tam jestem. Olałem ich i poszedłem w inny rejon domu gdzie zacząłem bardzo interesującą rozmowę z kumplem. Nie minęło pół godziny jak całe towarzystwo siedziało dookoła nas słuchając z wielką uwagą i próbując się włączyć w rozmowę.
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.
Lew

Pomógł/a: 69 razy

Powrót do Gra