Postanowiłem napisać w dziale "Okiem Kobiety" bo chyba wasze zdanie tej sprawie będzie lepsze
Sprawa wygląda tak, na przełomie lutego/marca zerwała ze mną dziewczyna po 3latach związku. Po tym trafiłem na to forum gdzie Crespo pomaga mi w moich problemikach.
Kontakt z babeczką mam średni, bo za specjalnie nie chce mi sie go utrzymywać, gdyż ona ma nowego faceta. Dzwoni średnio raz na tydzień, jeśli coś chce, czasem napisze na gg.
Żeby było jasne, rozważam taką opcję, że jeśli będą do tego warunki to zejdziemy się i dalej będziemy parą. Jak na razie takich nie ma i ....
No i właśnie dzisiaj mieliśmy trochę dłuższą rozmowe przez to gg, ona radziła się mnie gdzie może wydać tomik poezji xD jakbym się na tym znał.
Wypomniałem jej, że jak ze mną była to żadnego mi nie dała i że nie wiem czy to w ogóle jest warte wydania. Dodałem jeszcze że mało mnie to interesuje teraz gdy ona pisze dla swojego nowego faceta. Stwierdziła, że jak na razie napisała jeden nowy, a chciałaby wydać te stare które pisała niby dla mnie, te sprzed 3lat. I obiecała, że pierwszy tomik trafi do mnie
I tu wklejam część naszej rozmowy. Jak dla mnie to jest ewidentny ST:
Adrian 22:48:40
no szkoda tylko, że teraz nie piszesz dla mnie tylko dla innego
Adrian 22:48:50
za taką poezję to ja dziękuje
Basia 22:49:20
dla innego napisalam 1 tekst
Basia 22:49:28
reszta to neutrale albo do Ciebie
Adrian 22:52:07
tak czy siak to już nie to samo, dobrze wiesz
Basia 22:52:19
wiem wiem
Basia 22:52:20
niestety
Adrian 22:52:53
i Ty mówisz niestety :]
Basia 22:53:05
taak
Adrian 22:53:47
to albo jesteś pijana, albo piątej klepki Ci brakuje
Basia 22:53:58
chyba to drugie
Basia 22:54:04
a dlaczego?
Adrian 22:54:14
dobrze wiesz
Adrian 22:54:23
nie chce mi się rozpisywać na takie tematy
Basia 22:54:33
a czasami powinienes
Adrian 22:54:43
wątpie
Adrian 22:54:47
nie widze powodów
Basia 22:55:16
powody pojawią się z czasem
Adrian 22:55:27
do mnie jeszcze nie dotarły
Adrian 22:55:35
wiesz
Adrian 22:55:36
Kozy (to moja wieś)
Basia 22:55:39
Adrian 22:55:40
największa wieś
Basia 22:55:44
inna czasoprzestrzen
Basia 22:55:50
czasami warto o cos powalczyc
jak to napisała odrazu zmieniłem temat na jakiś murzynów nie chciałem tego ciągnąć bo nie podobaja mi się takie zagrywki.
Moim zdaniem jest to ST, tylko do czego ona dąży przez to ? nie mam pojęcia, a chciałbym wiedzieć
Mam wrażenie, że już wcześniej mnie testowała, jak rozmawialiśmy przez telefon. Wtedy w rozmowie jakoś zszedł temat i powiedziała, że ona już nie jest z tamtym swoim chłopakiem, jakoś nie specjalnie mnie to wzruszyło i od razu zmieniłem temat. Jakiś tydzień później okazało się, że dalej z nim jest, co mnie nie zdziwiło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum