ZANIM ZAPYTASZ: ARTYKUŁY UNCLE UWOSZUKAJBLOG UNCLE UWODOWNLOAD

Forum Sztuka Uwodzenia Strona Główna

Synestezja
Autor Wiadomość
gandera 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2009-11-10, 19:03   Synestezja

Spotkalem sie z taka definicja Synestezji -

Dosłownie
oznacza nałożenie się zmysłów. W kontekście uwodzenia synestezja
oznacza jednak rodzaj hipnozy na jawie, podczas której kobieta zostaje
wprowadzona w stan podwyższonej wrażliwości i nakłoniona do wyobrażania
sobie przyjemnych wizji i doznań o rosnącej intensywności.
Cel: wprowadzić ją w stan nieokiełznanego podniecenia

i takie pytanie jak to wykonac, aby dziewczynie zaczely chodzic po glowie rozne pozytywne mysli na temat osoby z ktora wlasnie rozmawia, jakies slowa,gesty po ktorych dozna tego stanu i bedzie myslec o tobie w roznym tego slowa znaczeniu ?

[ Komentarz dodany przez: cerrata: 2009-11-10, 19:13 ]

matko boska

synestezję to ja miałam w 'melodii mgieł nocnych' tetmajera a tu widzę, że również w podrywie takie "zjawisko" istnieje... :shock:

St.Anger 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2009-11-10, 19:17   

Było w książce The Game o ile pamiętam ... Tam napewno znajdziesz odpowiedź - na tacy ci nie podam bo nie pamietam =]

Nie wiem czy to było w tej książce, ale była taka sytuacja gdzieś opisana =] (chyba nawet w tej ksiazce) tak dla przykładu :
Najpierw mowisz dziewczynie np, że lwy obwąchują się przed kopulacją bla bla bla xD .. później nawiązujesz do tego mówijąc jej jak pięknie pachnie .Kobieta połonczy te 2 czynniki i już masz jakiś krok.

inny przykład : (nie wiem jakie zwierze tak robi, ale napewno się znajdzie xD ) powiedzmy, ze małpy przed stosunkiem głaszczą/drapią się po włosach.... i znowu później nawiazujesz do tego głaszcząc ją ..

Możesz powiedzieć, że jakieś plemie je ciasto przed sexem, po czym zamawiasz ciasto ... ;] możesz także powiedzieć, że jedzą ciasto bananowca i zamawiasz jej takie ;]

Rozumiesz o co chodzi ?
Ostatnio zmieniony przez chez 2009-11-12, 09:02, w całości zmieniany 1 raz  

lolek 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2009-11-10, 19:23   

Hipnoza na jawie,czyli tzw. trans.Wykorzystuje się do tego tzw.PATTERNY.Tu już się NLS kłania.Polecam nagrania,są w dziale:"Poradniki, materiały i artykuły o podrywaniu" w temacie NLS (mp3).

gandera 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2009-11-10, 19:52   

Do St. Anger :) no rozumiem wszystko, ale chodzi mi o troche inne wykozystanei tej calej synestezji, bo tam pisze ze celem jest stan podniecenia i tam podales takie przyklady o tematyce sexu:) a mi chodzi zeby ta synestezje wykorzystac troche inaczej, tak zeby wlasnie w taki sposb jak podales tylko z pogranicza innych tematow/przykladow wytworzyc w kobiecie rozne mysli o Tobie( nie zboczone itd) tylko zeby sie zainteresowala toba, pobudzic jej zmysly( "a moze za chwile zrobi to,tamto") nie wiem co tam sobie mysla kobiety no ale wiadomo o co chodzi, wzbudzic zainteresowanie dziewczyny ale nie takie ze zainteresuja ja twoje pasje, to co robisz w zyciu itd, tylko zainteresowanie w tym danym momencie, ktore prowadzi do zblizenia/kontaku fizycznego :)

St.Anger 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2009-11-10, 21:12   

gandera napisał/a:
troche inne wykozystanei tej calej synestezji, bo tam pisze ze celem jest stan podniecenia

To co podałem też pobudzi jej zmysły.

gandera napisał/a:
( "a moze za chwile zrobi to,tamto")

Wiesz, ostatnio w mojej szkole/ pracy były takie warsztaty, w których były pokazane techniki masażu.Wtedy dwoma palcami (środkowym i wskazujacym) łapiesz ją mniej wiecej pod uszami i masujesz - powinno jej sie spodobać... po czym dodajesz, pokazali tam także jak masować inne rzeczy tylko dodali, że partnerka musi wyrazić zgodę i podpisać dokument, który zaświadcza, że podpisała ten dokument przed ogarnieciem eufori :D
Tak teraz to wymysliłem dla przykładu - jak to sie sprawdza nie wiem, nie próbowałem, ale chyab spróbuje - mi sie to podoba co napisałem 8-) :D .

O to ci chodziło ? Kreatywność mój drogi ! :D

gandera 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2009-11-11, 04:14   

no o takie bajery wlasnie:) ze np chwytasz ja za reke i zaczynasz cos mowic,hipnotyzowac ja :) i mpowic o jakichs rzeczach zwiazanych z toba, zeby tak jej dac do myslenia ze nie trzeba mowic wprost ze sie mi podoba albo cos w tym stylu tylko zeby przezs takie jakies gierki,hipnozy,bajery spowodowac ze ona sama zacznie myslec o tym ze moze sie mu pododam itd itd xD takie cos w stylu kotwicy tylko ze nie powtarzac tego samego na kazdym spotkaniu tylko wlasnie w tym danym dniu zrobic taki myk zeby miala pozytywne skojarzenia o tobie, pobudzic jej zmysly :) , a masz cos jeszcze innego oprocz masazu za uszami ? ja wlasnie myslalem zeby chwycic za reke i kciukiem masowac wewnetrzna czesc jej dloni,kazac jej zamknac oczy i hipnotyzowac xD mowiac zeby zapamietala ten dotyk, ze bedzie go rozpoznawac z zamknietymi oczami nie widzac mnie, i jakies inne bajery ktore lacza dwie zainteresowane osoby :)

St.Anger 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2009-11-11, 08:58   

Zaraz napisze tutaj książkę =] ...

Z tym dotykiem to fajnie by było to wykorzystać podczas speceru za rece - zatrzymać sięw pewnym momencie, powiedzieć, zeby zamkneła oczy i masować po czym dodać (ciągle masujac .. ;]) to coś sobie wymyślił =] .

Co do innych technik to myślę, że masz już tutaj wystarczajace przykładu, wiesz o co biega i możesz sobie składać nowe dzięki takiej [cesze?/ od cecha xD] jak kreatywność.

zobacz xD : Jak ma prostą fryzurę to stwierdz, że ma węzełki i musiał byś je rozczesać, potem się intensywnie baw jej włosami, potem powiedz o masażu ....

I GIT : ] ?

Odpowiedz do tematu