Zastanawiam się, co lubią słyszeć kobiety podczas sexu. Zainteresowałem się ostatnio wokół tematu dotyczącego stymulacji werbalnej, która, zastosowana w odpowiedni sposób, może dawać naprawdę niezłe efekty. A więc drogie Panie, o czym szeptać wam do ucha podczas stosunku.
p.s. może to nie koniecznie ten dział. pozdro
_________________ "Najlepszą rzeczą jaką może dostać kobieta jest wejściówka do twojego świata"
"he who possesses the Spear of Destiny holds the fate of the world in his hands"
"Nie podejmując żadnej akcji z góry jesteś skazany na porażkę"
Pomogła: 4 razy Informacje: Wiek: 26 Dołączyła: 01 Paź 2009 Posty: 14 Skąd: Pokaz na mapie
Profil:
Wysłany: 2010-03-07, 10:27
Lilith25 napisał/a:
Mnie to rozprasza
Mnie nie rozprasza, a właśnie jeszcze bardziej podnieca
Sylar napisał/a:
co lubią słyszeć kobiety podczas sexu
Nie wiem czy Cię zaskoczę Ja lubię słuchac jaka jestem cudowna, że podniecam mojego połówka jak nikt inny, że z nikim nie było mu tak dobrze No i jeszcze uwielbiam, kiedy mówi mi co chciałby jeszcze ze mna zrobic, a później wcielamy to w czyny
_________________ Kobieta jest mądrzejsza od mężczyzny, ale najwięcej rozumu musi zużyć na to, by ukryć ten fakt.
Ja lubię słuchac jaka jestem cudowna, że podniecam mojego połówka jak nikt inny, że z nikim nie było mu tak dobrze No i jeszcze uwielbiam, kiedy mówi mi co chciałby jeszcze ze mna zrobic, a później wcielamy to w czyny
nic dodać nic ująć
And now you won’t stop calling me.. I’m kind a busy
mi to obojętne,wolę kiedy skupia się "na robocie" a nie zawraca mi głowę "gadaniem" he he
każdy woli co innego
ale takie spontaniczne i miłe szepty napewno żadnej nie zrażą także SPOKO
_________________ Gdy na mnie patrzysz wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum