ZANIM ZAPYTASZ: ARTYKUŁY UNCLE UWOSZUKAJBLOG UNCLE UWODOWNLOAD

Forum Sztuka Uwodzenia Strona Główna

Sztuczka na Różową Panterę - Alchemik
Autor Wiadomość
Uncle Uwo 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-12-18, 17:59   Sztuczka na Różową Panterę - Alchemik

Po raz kolejny gości na moim blogu Alchemik. Dzisiaj ma dla Ciebie poradę dotyczącą ubioru i tego, w jaki sposób dobierać kolory swoich ciuchów. Co więcej nie są to zwykłe rady w stylu ubierz się w to i to, bo taka jest moda, ale są to rady, jak dzięki ubiorowi bardziej podobać się kobietom. Tak więc życzę miłego czytanka i oddaje głos Alchemikowi.

Autor: Alchemik

Wszyscy dobrze wiemy jak ważne jest tzw. “pierwsze wrażenie”. Jeśli dziewczyna nie zwróci naszej uwagi (np. poprzez swoją urodę) w kilku pierwszych sekundach gdy ją zauważymy, to raczej nie zainteresujemy się nią już w ogóle (chyba że wokoło nie ma nic lepszego, więc “z braku laku i kit dobry”).

To samo tyczy się nas - jeśli zrobimy pozytywne wrażenie u kobiety za pierwszym razem, możemy mieć szansę na więcej. Jeśli zrobimy złe wrażenie na początku, to raczej koniec. Jeśli znasz perfekcyjnie wszystkie sztuczki podrywu i masz wspaniałą osobowość, ale wyglądasz jak bezdomny, żadna kobieta nie pozwoli Ci na rozmowę. Proste!

Kobiety są bardziej wrażliwe niż mężczyźni. Kobiety rozpoznają więcej kolorów niż my! A jaki jest ulubiony kolor statystycznej kobiety? RÓŻÓWY!

Jaki natomiast jest Twój ulubiony kolor ubrań? Zgaduję, że jakiś ciemny… Przypomnij sobie, gdy jesteś na imprezie - jak wyglądają inni mężczyźni? Zwykle ubrani są albo na czarno, albo na biało (biała koszula). Nawet jeśli mają coś granatowego, brązowego, czy szarego, w słabym świetle klubu wygląda to jak czarny (i białe dodatki).

Czym wyróżniasz się od innych? Niczym!

Ja zauważyłem oddziaływanie kolorów na kobiety w swoje pracy - chodzę do biura w garniturze. W pewnym momencie zacząłem nosić różowe koszule i różowe krawaty. Nie mogłem zrozumieć dlaczego od tego czasu wszystkie kobiety zaczęły darzyć mnie jakąś większa sympatią (nie mówię nawet o os. w moim wieku, ale nawet panie starsze ode mnie, zaczęły jakby mnie bardziej lubić, łatwiej udawało mi się załatwić coś w administracji czy księgowości).

Po prostu gdy facet zakłada różową koszulę (a ten kolor lubi 98% kobiet), tzn. że ubiera się w sympatyczny dla kobiet kolor! Automatycznie wzbudza się u nich pozytywny nastrój; niechcący robisz na nich pozytywniejsze pierwsze wrażenie.

W przypadku imprezy - zobacz, wszyscy ubrani są tak samo - na czarno, a raptem pojawia się jeden facet, który ma różową koszulę… Wszystkie kobiety Cię zauważą!! Czy to nie fajne uczucie, jak dziewczyny zwracają na Ciebie uwagę?!?

Co więcej, na imprezie możesz wtedy podejść do każdej z dziewczyn i zapytać czy ci do twarzy (a każda powie, ze wyglądasz bardzo fajnie, zapewniam!). To prosty otwieracz, który ułatwia poznanie dowolnej kobiety!

Inne zastosowanie Sztuczki Różowej Pantery, to 2-gie spotkanie z dziewczyną. Ja zawsze gdy poznam kogoś nowego, staram się dowiedzieć jaki jest jej ulubiony kolor. Potem na 2-gie i 3-cie spotkanie staram się ubrać w tym właśnie kolorze. Teraz np. chodzę z dziewczyną, która uwielbia fioletowy. Kupiłem sobie już kilka fioletowych koszul i zdobyłem smycz do kluczy w tym kolorze (ważne są też dodatki).

Kiedyś inna moja dziewczyna uwielbiała niebieski, więc ubierałem się na niebiesko…. Kobiety zwykle lubią różowy, ale może to też być 1 z ww. kolorów, lub tez np. połączenie turkusowego z brązowym. Dowiedz się jaki to kolor, staraj się ubierać lub mieć dodatki w tym kolorze. Dzięki temu ona zawsze wprowadza się w lepszy nastrój przy tobie.

Co bardzo ważne - dowiedz się, jaki odcień danego koloru jest jej ulubionym. Dla przykładu różowy ma co najmniej 3 najważniejsze kolory. Jasno-różowy lubią wszyscy, a ciemno-jaskrawy różowy (tzw. Lalka Barbi, nie pamiętam formalnej nazwy tego koloru) to obciach również nie tylko dla facetów ale i dla 90% kobiet! Łatwo o gafę, nie?

Sztuczka na Różową Panterę jest prosta jak drut, ale skuteczna!
Powodzenia Panowie. Alchemik

Od Uncle Uwo: Ze swojej strony chciałem jeszcze dodać, ze napisałem o dobieraniu kolorów artykuł, który naprawdę warto przeczytać, bo jest tam rozwinięty ten temat. Znajdziesz go tutaj: Jak dobrać kolory ubrań, które sprawią, że będziesz atrakcyjniejszy dla kobiet?
> Jak poderwać dziewczynę, która Ci się podoba?

Kliknij na link poniżej, zapisz się na moją listę:
http://rozszerzenie.uwodzic-uwodzicielki.pl/
i dowiedz się wszystkiego.

Akbar90 

Informacje:

Profil:
Mój Dziennik: 379
Wysłany: 2008-12-26, 12:44   

Tylko czasem na imprezach jakieś typy mogą się przyczepić do kolesia w różowej koszuli... i może byc niebezpiecznie.

mmartinos11 
niedostępny

Informacje:

Profil:
Mój Field Raport: 1115
Wysłany: 2008-12-27, 16:18   

ja mam rozowa koszulke polo i jeszcze jakos nie oberwalem od kogos :) , no ale zgodze sie z tym tekstem, sam tego raz doswiadczylem, ze bedac na imprezie w rozowej koszulce dziewczyny czesciej zwracaly na mnie uwage:), co bylo bardzo mile:), wiec nie ma czego sie bac noszac rozowy:), trzeba lamac stereotypy :) , nosisz rozowy, to jestes odwazny, a Ci co mysla ze wygladasz jak 'gej' w takim kolorze, poprostu sie boja tego, i moge Ciebie zaczepiac :) .
Ale tekst ogolnie bardzo fajny :)
Pozdrawiam.

xXx 
12dziewczyn

Informacje:

Profil:
Imię: Maciek
Wysłany: 2008-12-27, 20:33   

Dla lasek to moze i fajne ale jakbyś trafił na impreze ludzi ode mnie to nie wiem czy nie miał byś swojego "pierwszego razu" :mrgreen: ja zresztą teżnie cierpie różu, kojarzy mi się z pedałkami albo czymś niemęskim.

arturro 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-12-27, 20:53   

Róż sam w sobie moim zdaniem nie jest taki zły.
Tylko że na każdej większej imprezie jest kilka osób w takiej koszulce powiedzmy.
A to już by mnie denerwowało jak ja tez bym był.

Martyn 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-12-27, 21:51   

E mi się wydaje ,że nie o to tu chodzi żeby zakładać różową koszulkę na imprezę gdzie takich pełno, w tym artykule chodzi raczej o to żeby być pozytywnie oryginalnym.np.Jak ja wchodzę w długich włosach do klubu i "swoim ubiorze", (a słucham ciężkiej muzy) to dopiero jest reakcja kobitek około 70% nie przechodzi obojętnie.Ale to było tylko parę razy jak odwoziłem kumpli ,to wtedy czasami wchodziłem do klubu.

Hudy 
Pamiętasz mnie?

Informacje:

Profil:
Imię: Adaś
Mój Dziennik: 340
Wysłany: 2008-12-27, 21:52   

arturro napisał/a:
Róż sam w sobie moim zdaniem nie jest taki zły.
Tylko że na każdej większej imprezie jest kilka osób w takiej koszulce powiedzmy.
A to już by mnie denerwowało jak ja tez bym był.

Różowe koszule są wspaniałe.

gazela 
Silence!

Pomogła: 3 razy
Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-12-27, 23:43   

Rzeczywiście my kobiety zwracamy uwage na różowe koszule...ale większość robi to dlatego, że chce sprawdzić czy facet dobrze w tym kolorze wygląda, bo nie możecie zapomnieć: kolor jest ważny ale dopasowanie do karnacji i koloru oczu czy włosów jeszcze ważniejsze, czasami nawet wzrost może mieć coś z tym wspólnego. NP Kurduple [sorry] powinni nosić odcienie jaśniejsze, które optycznie mogą powiększać [ale żadnych pastelowych :!: bo wezmą was za homo], natomiast wysocy powinni nosić odcienie ciemniejsze, a nawet przydymione...taki przydymiony niebieski ładnie współgra z szarymi oczami....
A, prawie bym zapomniała! Solarkowa opalenizna, którą ostatnio widziałam u jakiegoś kolesia, nie jest fajna i totalnie źle wygląda z białą kurtałką...

nie(d)oceniona 

Pomogła: 10 razy
Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-12-28, 11:41   

gazela napisał/a:
ale większość robi to dlatego, że chce sprawdzić czy facet dobrze w tym kolorze wygląda,
no ja zwracam uwagę żeby mieć z czego pośmiać ... :roll: chociaż musze przyznać że na prawde to wyróżnia kolesia, niezależnie od tego z jakiego powodu - musze zwrócić na takiego uwagę ...

P.S. ostatnio widziałam jeszcze lepsze wdzianko - pomarańczowe spodnie ... może któryś odważny spróbuje <hahaha>

Kaluś 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-12-28, 23:57   

2 małe pytanka...

co odpowiedzieć i jak się zachować gdy przechodząc(np różowej koszuli) obok dość atrakcyjnej dziewczyny, ona powie w moim kierunku lub tak do siebie "ale pedał"?

i 2 pytanie co odpowiedzieć jeżeli dziewczyna pierwsza zagada w stylu "ładna koszula" komplement za komplement?

Hudy 
Pamiętasz mnie?

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-12-29, 00:01   

Kaluś napisał/a:
"ale pedał"?

nic,nie wjeżdżaj jej na ambicję.Wal ją i niech ona się martwi swoją głupotą.

Kaluś napisał/a:
"ładna koszula"

zależy,wystarczy dzięki

xXx 
12dziewczyn

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-12-29, 00:22   

Ładna koszula.... męskich nie było ? :mrgreen:

Crespo 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-12-29, 23:04   

Ja mam długie włosy. Jakbym założył coś różowego to źle by to wyglądało.

Martyn napisał/a:
w tym artykule chodzi raczej o to żeby być pozytywnie oryginalnym

Zgadzam się ale ja nie ubieram się jak jakiś metal. No może bardziej na rockowo.

Ostatnio usłyszałem od kilku obcokrajowców: "You look like a rock star" i to mi się podoba. :-o

xXx 
12dziewczyn

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-12-29, 23:14   

A przy metalach jest inny stereotyp - metale to brudasy :D

Hudy 
Pamiętasz mnie?

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-12-29, 23:15   

xXx napisał/a:
A przy metalach jest inny stereotyp - metale to brudasy :D

A przy hip hopowcach? drechy?? jeśli ktoś kogoś ocenia po ubraniu to jest głąbem.

Odpowiedz do tematu