przez gamabunta 2011-07-03, 10:45
Witam, w piątek zdobyłem numer telefonu od pewnej dziewczyny, było to zwyczajne podejście, rozmowa, przespacerowaliśmy pokazałem jej ciekawe miejsce w okolicy oraz zjedliśmy w pobliskim barze. Okazało się, że nie jest z mojego miasta, mieszka w innym oddalonym o 120 km. Dziś niedziela więc czas najwyższy wykonać telefon, tutaj prosiłbym o jakieś rady mianowicie, na ogół jak dzwoniłem to odrazu proponowałem spotkanie, w czasie rozmowy wyszło, że u mnie w mieście bywa bardzo rzadko, więc wygląda na to, że najbliższe spotkanie odbyłoby się u niej i za sprawą telefonu musze to zrobic tak by wyszło, że to ona mnie zaprasza. Więc prosze o jakies sugestie, aktualnie mam w planie wiadomo pogadac na zaczepne tematy z tego piatku przez telefon a na koniec zaproponowac, odwrócenie roli mianowicie, że u niej w mieście nigdy nie widziałem [tutaj jakis zabytek lub jakieś miejsce] i z chęcie zobacze jak sprawuje się w roli przewodnika, druga alternatywa bo może za dużo kombinuje to poprostu szczera gadka, że zainteresowała mnie jej osoba i chciałbym ją lepiej poznac, spotkajmy się u Ciebie w mieście i konkretny dzień, dzięki i pzdr