Pomógł: 1 raz Informacje: Dołączył: 01 Maj 2009 Posty: 107 Skąd: Wrocław
Profil:
Wysłany: 2010-03-21, 22:18
Cytat:
To był właśnie atut Papy: charakter. Był jedynakiem przyzwyczajonym
do przedsięwzięcia wszelkich niezbędnych środków do osiągnięcia celu.
Przedstawiłem mu niektóre z moich najlepszych sekwencji: otwieracz na
zazdrosną dziewczynę, test najlepszej przyjaciółki, Sześcian i nowy ma
teriał mojego autorstwa oparty na uśmiechach w kształcie litery C, uśmie
chach w kształcie litery U i cechach charakteru wyrażanych przez każdy
typ. Papa nagrywał każde słowo na dyktafon. Później miał to wszystko spi
sać, nauczyć się na pamięć, żeby w końcu użyć moich formułek do pode
rwania Paris Hilton.
no własnie o co chodzi z tym uśmiechem. Macie jakieś przykłady, szukałem w internecie, ale nic nie znalazłem...
Pomógł: 15 razy Informacje: Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 341
Profil:
Wysłany: 2010-03-22, 07:31
Niektóre kobiety uśmiechają się głębiej - "U" a inne mniej - "C". Na podstawie tego stwierdzasz jej cechy charakteru. Oczywiście to pic na wodę, nie ma nic wspólnego z prawdą - w końcu to rutyna.
Dzizus krajst. Się dziwię, że tego wcześniej nieprzeczytałem, jestem już na końcu i mogę śmiało powiedzieć, że jest to jedna z najlepszych książek dla przyszłych PUA. Poprostu pozycja, której nie można pominąć, bo będzie się miało wiele dziur i braków w posiadanej wiedzy. Tak to czytam i porównuje się cechami i podejściem do różnych s-mistrzów. Najwięcej mam wspólnego ze Stylem jak narazie, chociaż mam też trochę wspólnych cech z innymi, nie bede wypisywał;P. W każdym razie według mnie, żeby stać się PUA, s-mistrzem podrywu trzeba posiąść nie 1 technikę, nie wiedzę z 1 szkoły, ale trzeba umieć łączyć wiele technik. To sprawi, że staniemy się prawdziwymi maszynami, żadna nie ulegnie. Ja już sporo wyskillowałem w różnych kwestiach i wiem, że ważną i niezbędną w działaniu metodą jest NLP, toteż po dokończeniu książki zgłebiam tę techniką i skilluje na laskach;-)
_________________ ,,Impossible is nothing"
,,Chwytaj życie całymi garściami, jeśli chcesz mieć długi film przed zgonem"= Carpe Diem
Profil:
Wysłany: 2010-04-22, 23:07
Matix napisał/a:
To sprawi, że staniemy się prawdziwymi maszynami, żadna nie ulegnie. Ja już sporo wyskillowałem w różnych kwestiach i wiem, że ważną i niezbędną w działaniu metodą jest NLP, toteż po dokończeniu książki zgłebiam tę techniką i skilluje na laskach;-)
Profil:
Wysłany: 2010-06-05, 14:58
Matix napisał/a:
To sprawi, że staniemy się prawdziwymi maszynami, żadna nie ulegnie. Ja już sporo wyskillowałem w różnych kwestiach i wiem, że ważną i niezbędną w działaniu metodą jest NLP, toteż po dokończeniu książki zgłebiam tę techniką i skilluje na laskach;-)
Twoje myślenie i działąnie pozwala mi sądzić, że przez większość swojego życia zachowywałęś się jak łajza. Teraz gdy zdobyłęś już pewną wiedze na ten temat zachowujesz się jak dziecko w sklepie z słodzyczami. Może się myle ale twoj pęd za ilością podrywów ma na celu podniesienie twojego ego(Taka uwaga, nie bierz jej do siebie) Pokora przyjdzie z czasem
PS:książka dobra, aczkolwiek nie jest to jakieś wybitne dzieło literackie, draźni prostota języka.
_________________ Wiecie czemu w Rumunii nie ma łabędzi
Ponieważ Rumuny szybciej dopływają do chleba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum