Witam, kazdemu kto zaczyna swoja historie z podrywem polecam ta ksiazke jest ona tak naprawde alfabetem podrywu. Napisal ja Nell Straus jeden z wiekszych uwodzicieli naszych czasow. Opisuje w niej rozne szkoly uwodzenia wielkich arcymistrzow, prawdziwe relacje z "polowan":) dzieki niej poznacie najbardziej znane techniki podrywu jakie sa na swiecie dzieki czemu sami bedziecie mogli wybrac cos dla siebie. Wedlug mnie ta ksiazke powinien przeczytac kazdy kto zaczyna poznawac tajniki nowej dziedziny nauki zwanej "uwodzeniem":)
Tak... ale jak się samemu przerabia to jest bardzo dużo błędów... twoją wersję się bardzo nie wygodnie czyta.... to samo próbowałem zrobić z tą obrazkową... też wiele rzeczy się obraca nie tak jak trzeba i jest to po prostu nie czytelne. Tak więc ponawiam moją prośbę: Ma ktoś może to książkę w .pdf-po polsku?
Offtopic: Nie ma to jak być zablokowanym na ShoutBoxie:D
Pomógł: 36 razy Informacje: Wiek: 22 Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 519 Skąd: Radom
Profil: Imię: M*****
Wysłany: 2008-10-12, 13:44
nie wiem czy znajdziecie bo sam mam ja po polsku ale z masa bledow i bardzi ciezko sie ja czyta. jednakze w empiku nie kosztuje tak wiele 37 zl a macie mozliwosc zabrania jej wszedzie
Przy rozmiarach mojego komputera, i czasu pracy baterii to też mogę zabrać go wszędzie, a jednak czytanie tekstu który się przewija jest zdecydowanie wygodniejsze niż, obracanie kartek.
Chyba coś znalazłem... zaraz dam edita jeśli będzie dobre.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum