_________________ Jeśli chciałabyś być niegrzeczna
To przestań gadać i bądź, bo nie przeszkadza mi on,
Jeśli chciałabyś być niegrzeczna
Masz jedną noc a z nim buduj związek, garaż i dom,
A jeśli chciałabyś być niegrzeczna
Poprowadź teraz między uda swoją dłonią moją dłoń..
Pomógł: 18 razy Informacje: Dołączył: 16 Wrz 2008 Posty: 232
Profil:
Wysłany: 2008-11-19, 17:25
Jak wyżej, wszystko fajnie tylko troszkę trzeba popracować nad wysławianiem się i sklejaniem na szybko sensownych zdań bo było słychać momentami coś jakby zawahania.
No troszke fakt, posluchalem dzisiaj i ciut zbyt monotonicznie, bez emocji w glowie..
Ogolnie nawet ok, chociaz inna barwa glosu duzo by do tego wniosla
I tak na marginesie, nie pisac do mnie.. to nie moja prezentacja i nie mam z nia absolutnie nic wspolnego Ja mam fajniejszy glos
_________________ Jeśli chciałabyś być niegrzeczna
To przestań gadać i bądź, bo nie przeszkadza mi on,
Jeśli chciałabyś być niegrzeczna
Masz jedną noc a z nim buduj związek, garaż i dom,
A jeśli chciałabyś być niegrzeczna
Poprowadź teraz między uda swoją dłonią moją dłoń..
Pomógł: 18 razy Informacje: Dołączył: 16 Wrz 2008 Posty: 232
Profil:
Wysłany: 2008-11-19, 21:45
Trzeba podsumować jakie błędy się popełnia i NEXT time tego powinno nie być. :>
Imo najlepiej po prostu czytać tekst pisany niż wymyślać na fali pięć określeń na to samo.
Profil: Imię: Filip
Mój Dziennik: 3016
Ulubiony Opener: 11
Wysłany: 2008-12-07, 14:03
noo co do bledu 1 i 2 to chyba nie zawsze tak jest znam goscia ktory wlasnie dzieki takim rzeczom chodzi z moja jedna Qmpelą xd ale powiem wam ze to strasznie glupie widocznie musial trafic swoj na swego tak mi sie wydaje xD
poradnik ogolnie psoko ;> pozdrawiam
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
najpierw przeczytalem komentarze, potem przesluchalem uwaznie i moja opinia jest pozytywna, facet ktory to "wyklada" zapewne improwizowal, dlatego moim zdaniem ten wyklad to kawal dobrej roboty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum