Była już propozycja rozbudowania działu wasze problemy i tam pojawił się też pomysł, żeby pojawił się dział o związkach. Myślę, że byłoby z tym mnóstwo roboty, bo pewnie trzebaby przenieść istniejące tematy do odpowiednich działów. Możnaby zamiast tego uruchomić normalny dział LTR - związki w którym użytkownicy dzieliliby się przemyśleniami, oraz prosili o rady trochę bardziej zaawansowanych. Z tego co się orientuję to dodanie takiego działu jest dosyć proste dla administracji. Nie jest to też zwykłe robociarskie forum, bo stawiamy na samorozwój a nie na gotowe texty i wielu z nas prowadzi związki więc myślę, że sporo ludzi by się tam udzielało.
Drugie pytanie, już do samego Piotrka (może kiedyś to przeczytasz). To zrozumiałe, że nie masz czasu tu zaglądać, pewnie masz masę spraw na głowie, ale myślę, że choć jeden aktywny administrator na forum jest potrzebny, dlatego może warto by któryś z obecnych moderatorów awansował?
_________________ ''To właśnie jest głupie w tej całej magii. Przez dwadzieścia lat studiujesz czar, który sprowadza ci do sypialni nagie dziewice. Ale wtedy jesteś już tak zatruty oparami rtęci i półślepy od czytania starych ksiąg, że nie pamiętasz, co dalej robić.''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum