Wysłany: 2008-07-21, 19:37 Jaka "marka" Perfum, Ubrań, itp.
Myślą przewodnią tego tematu jest ukierunkowanie oraz pomoc przy zakupie danego "przedmiotu" związanego z odpowiednią stylizacją. Chciałbym żeby zamieszczane na nim zostały posty komentujące daną markę perfum, butów, spodni lub dany produkt. Prosiłbym też o propozycje które ukierunkowały by "początkujących" na "właściwą drogę".
Adidas może nie jest najlepszą marką "kosmetyków" dla mężczyzn, ale w porównaniu cena-jakość jest doskonałą propozycją dla "zwyczajnych" ludzi którzy nie wydają 300 zł na 100 ml wody kolońskiej. Używam go dopiero od nie dawna, zapach dość interesujący. Może opis z Allegro troszkę ubarwiony, ale w pewnym stopniu jest prawdziwy.
Adidas może nie jest najlepszą marką "kosmetyków" dla mężczyzn, ale w porównaniu cena-jakość jest doskonałą propozycją dla "zwyczajnych" ludzi którzy nie wydają 300 zł na 100 ml wody kolońskiej. Używam go dopiero od nie dawna, zapach dość interesujący. Może opis z Allegro troszkę ubarwiony, ale w pewnym stopniu jest prawdziwy.
Czemu nie ? Ja przyznam ze tylko uzywam adidasa Od dezodorantu, poprzez mydlo w plynie konczac na wodzie po goleniu Musze przyznac ze niektore ich zapachy naprawde mi pasuja a cenowo sa w porzadku
_________________ Jeśli chciałabyś być niegrzeczna
To przestań gadać i bądź, bo nie przeszkadza mi on,
Jeśli chciałabyś być niegrzeczna
Masz jedną noc a z nim buduj związek, garaż i dom,
A jeśli chciałabyś być niegrzeczna
Poprowadź teraz między uda swoją dłonią moją dłoń..
Profil:
Wysłany: 2008-07-22, 15:25
jest luz
ogólnie póki nie używasz jakiś gównianych perfum w stylu "James Bond" albo Brutal to jest w miare dobrze
Pamiętaj tez żeby za dużo wagi nie przykładać do wyboru samych perfumów. Szkoda na to czasu. Znajdź sobie dobrą marke i tyle. Z tego co się orientuje to sporo dziewczyn lubi STR8 ale każdy ma inny gust.
_________________ Chcesz wiedzieć?
> O czym i na jakie tematy rozmawiać z kobietą, aby wzbudzić jej zainteresowanie?
> Jak używać mowy ciała, żeby przyciągnąć uwagę obcych kobiet?
> Jak poderwać dziewczynę, która Ci się podoba?
Rozumiem, że największą rolę w "sztuce uwodzenia" nie odgrywa marka perfum, ale założyłem temat który (w moim zamiarze) ma pomaga w doborze czegoś "dla siebie". Każdemu przyda się informacja o jakości od jakiegoś posiadacza danego dezodorantu, spodni czy butów . Co do "kosmetyków" Adidas, to zgodzę się, że nie są jakąś "bazarową":) marką, ale cena wygórowana również nie jest.
Rozumiem, że największą rolę w "sztuce uwodzenia" nie odgrywa marka perfum, ale założyłem temat który (w moim zamiarze) ma pomaga w doborze czegoś "dla siebie". Każdemu przyda się informacja o jakości od jakiegoś posiadacza danego dezodorantu, spodni czy butów . Co do "kosmetyków" Adidas, to zgodzę się, że nie są jakąś "bazarową":) marką, ale cena wygórowana również nie jest.
Rozumem, wiec temat zostaje, jak najbardziej przydatny
A nie lepiej by to dzieczyna (z ktora sie spotykasz) wybrala Ci perfume?
Co myslicie o tym, zeby w czasie spaceru poprosic dziewczyne o pomoc w zakupie perfumy ?
czy jest to dobry pomysl czy raczej spalony, poniewaz mam zamiar go wykorzytac...
a co sadzicie o feromonach ktos probwal czy cos ? rzeczewiscie maja jakis wplyw ?
Ja nie probowalem.. wiec z checia poslucham kogos kto mial okazje
L.S napisał/a:
Co myslicie o tym, zeby w czasie spaceru poprosic dziewczyne o pomoc w zakupie perfumy ?
czy jest to dobry pomysl czy raczej spalony, poniewaz mam zamiar go wykorzytac...
Jezeli to nie 1 randka w sensie ze sie w ogole nie znacie, tylko juz conieco o sobie wiecie to fajny pomysl. Wspolne zakupy daja duzo frajdy, zabawy, mile spedza sie czas.. no i troche to przybliza
Btw. nie schodzmy z tematu
Pomógł: 36 razy Informacje: Wiek: 22 Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 519 Skąd: Radom
Profil: Imię: M*****
Wysłany: 2008-07-25, 12:10
do kazdego co innego pasuje...
nie ma jakis perfum ktore na kazdym pachna swietnie i nie ma tez takich ktore podobaja sie wszystkim laska bo kazdy ma swoj gust i smak
ja mam kenzo w tej chwili i jest wiele kobiet ktore mowia ze fajnie pachne ale np moj kumpel tez ma te same perfumy i on juz nie pachnie tak fajnie jak ja:D kwestia reakcji zapachu z Twoim wlasnym zapachem dlatego mysle ze najlepiej jest probowac az sie trafi na taka marke ktora nam lezy:D:D
Profil:
Wysłany: 2008-07-25, 15:02
Cytat:
Stary uwazaj zebys nie wpadł w tryb robienia wszystkiego co sie podoba dziewczynie. Nie chodzi oto zeby jej we wszystkim przypasować, bo nie na tym polega podrywanie.
Cytat:
Wyjscie na zakupy to dobry pomysł, bo można tam zrobić narpwdę kilak fajnych i zabawnych rzeczy z dziewczyną.
Tylko traktuj ja jako pomoc w wybieraniu perfumu a nie jako wyrocznie i ta która decyduje
> Mystic dobrze mówi, polać mu
_________________ Chcesz wiedzieć?
> O czym i na jakie tematy rozmawiać z kobietą, aby wzbudzić jej zainteresowanie?
> Jak używać mowy ciała, żeby przyciągnąć uwagę obcych kobiet?
> Jak poderwać dziewczynę, która Ci się podoba?
Tylko traktuj ja jako pomoc w wybieraniu perfumu a nie jako wyrocznie i ta która decyduje
A niestety wielu facetow jak juz idzie z dziewczyna na zakupy to pozwalaja jej wszystko wybierac. Jaka kurtke kupic,spodnie,perdumy,jaka fryzure zrobic itp. Trzeba powiedziec stop. Trzeba miec swoj gust i swoje zdanie.
nie ma jakis perfum ktore na kazdym pachna swietnie i nie ma tez takich ktore podobaja sie wszystkim laska bo kazdy ma swoj gust i smak
ja mam kenzo w tej chwili i jest wiele kobiet ktore mowia ze fajnie pachne ale np moj kumpel tez ma te same perfumy i on juz nie pachnie tak fajnie jak ja:D kwestia reakcji zapachu z Twoim wlasnym zapachem dlatego mysle ze najlepiej jest probowac az sie trafi na taka marke ktora nam lezy:D:D
Mystyc
Zgadzam się z tobą w 80% . Ale czasami przychodzi taki moment, że potrzebujesz nowych np. butów. I jesteś w kropce. W takiej sytuacji zaglądasz tutaj, i czytasz komentarze posiadaczy takiego przedmiotu (czy są wygodne, jak prezentują się z inną częścią garderoby). Takie porady są bardzo cenne, bo nie zawsze ma się czas szukania nowej ciekawej "marki" .
Zgadzam się z tobą w 80% . Ale czasami przychodzi taki moment, że potrzebujesz nowych np. butów. I jesteś w kropce. W takiej sytuacji zaglądasz tutaj, i czytasz komentarze posiadaczy takiego przedmiotu (czy są wygodne, jak prezentują się z inną częścią garderoby). Takie porady są bardzo cenne, bo nie zawsze ma się czas szukania nowej ciekawej "marki" .
No wlasnie to tak jak by opinie o jakims danym modelu samochodu,najpierw sie dowiadujemy jakie jest,jak sie sprawoje,czy inne auto za podobna cene nie jest lepsze itp.
Zawsze lepiej cos poczytac niz opierac sie na wlasnej wiedzy tylko.
Myślą przewodnią tego tematu jest ukierunkowanie oraz pomoc przy zakupie danego "przedmiotu" związanego z odpowiednią stylizacją. Chciałbym żeby zamieszczane na nim zostały posty komentujące daną markę perfum, butów, spodni lub dany produkt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum