walentynkowy sms

Czyli Flirt – jak sprawić, aby dziewczyna poleciała na Ciebie w ciągu kilku minut. O czym rozmawiać z dziewczyną? Jak ją zainteresować sobą? Jak jej zaimponować? Jak używać mowy ciała? Humor, tematy rozmowy i sztuczki, które sprawią, że będziesz najbardziej interesującym z mężczyzn.

walentynkowy sms

Postprzez gość 2012-02-10, 18:37

Hi,
Jestem studentem drugiego roku. Jakiś tydzień temu wykładowca nie przyszedł na zajęcia, wszyscy się rozeszli i zostałem tylko ja i jedna dziewczyna z roku pod salą, więc skorzystałem i zaproponowałem kawę. Poszliśmy do kawiarenki, gdzie spędziliśmy 1,5h, luźna rozmowa o wszystkim i o niczym. Po kawie doszliśmy razem do wniosku, że nie ma sensu iść na ostatni wykład, więc ruszyliśmy w stronę dworca, żeby pojechać do domu. Tam przyszło rozejść się na swoje przystanki. Tu odbyło się wszystko bardzo szybko, bo ona śpieszyła się już na swój autobus. Chwyciła mnie delikatnie za rękę i pożegnała się krótko coś w stylu "papa" i odbiegła. Mieszka ode mnie coś ponad 100km, ale nie zmienia to faktu, że jest interesująca. Chciałbym przekonać się czy jest może zainteresowana czy może traktuje mnie tylko jako kolegę. Myślałem, żeby się troszkę odkryć i wysłać 14lutego sms'a w stylu "wesołych walentynek" czy coś w tym rodzaju, nie jakieś wierszyki czy coś tylko króciutko.
Jak myślicie?
gość

Re: walentynkowy sms

Postprzez Bart00 2012-02-10, 18:58

Niech się kobita dowie, że jesteś stanowczym, dojrzałym facetem. Zadzwoń do niej i się umów na kawę-jeżeli Ci na niej zależy. I nie musi być to akurat w walentynki.

gość napisał(a):Chwyciła mnie delikatnie za rękę

Może i nic wielkiego, ale od niechcenia by tego nie zrobiła. Miękka Piłka jak się patrzy. ;-)

Powodzenia.
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez Blue^^ 2012-02-10, 23:46

ta zabawa z sms'em to takia dziecinada. Masz numer to tak jak Bart00 powiedział, dzwoń i się umów no gorącą czekoladę po ciekawym spacerze.
A piłkę ona Ci zaserwowała, tylko mądrze trzeba odbić.
Zbyt wysokiego muru nie przeskoczysz, ale zawsze możesz zrobić podkop...

Rób więcej dla SIEBIE nie dla niej!
Blue^^

Pomógł/a: 0 razy

Postprzez Pablo Escobar 2012-02-11, 11:45

gość napisał(a):Jestem studentem drugiego roku.

gość napisał(a):Myślałem, żeby się troszkę odkryć i wysłać 14lutego sms'a w stylu "wesołych walentynek"

:shock:
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.
Pablo Escobar

Pomógł/a: 10 razy

Postprzez Sugarbabe 2012-02-11, 14:37

Myślałem, żeby się troszkę odkryć i wysłać 14lutego sms'a w stylu "wesołych walentynek" czy coś w tym rodzaju, nie jakieś wierszyki czy coś tylko króciutko.
Jak myślicie?

myślę, że się skompromitujesz.
Chłopie, jesteś na 2 roku studiów. Raz byłeś przypadkowo na kawie z panną i Ty chcesz jej cokolwiek słać z okazji walentynek?
Odpuść to sobie.
Jak Ci się podoba to po prostu do niej podejdź i się umów na spotkanie. Jak będzie chciała to super.
Ale proszę Cię, bez taniej ckliwości :)
Kobiety u mężczyzn preferują DZIAŁANIE, a nie ROZCKLIWIANIE :)
Jak będzie już Twoja to sobie urządźcie fajne walentynki np w maju :)

Pozdrawiam,
Sugar
jest wystarczająco męski by być kobiecym
jest na tyle panem by być sługą
jest wystarczająco poważny by śmiać się z siebie
jest wystarczająco odpowiedzialny by być nieodpowiedzialnym
jest wystarczająco rozsądny by być odważnym
jest na tyle liderem by umieć podążać
jest tak silny, że może być słaby

Za ten post autor Sugarbabe otrzymał podziękowania od:
Tygryseks
Sugarbabe

-#girl

Pomógł/a: 78 razy

Postprzez Lew 2012-02-21, 23:26

Już wiem czym to pachnie.

Panie, zacznij biegać po ulicy udając wariata, zaczepiać obcych ludzi, uśmiechać się do obcych kobiet, poznawać kobiety po przyjacielsku, a niektóre (najlepiej te z którymi nie masz na co dzień styczności) próbować uwodzić i patrz co z tego wyjdzie. Poczytaj forum, możesz kupić książkę Krzysztofa Króla gdzie jest cały model uwodzenia opisany systematycznie i ucz się od zera. Widać że jesteś bardzo niedoświadczony, po twojej subtelności na poziomie dzieciaka wychowanego na bajkach. Z tą dziewczyną z grupy nic nie wyjdzie, możesz się na niej pouczyć, zrobisz błędy i z naszą pomocą wyciągniesz wnioski ale ja bym tego nie robił z nią tylko z kimś spoza grupy bo się skompromitujesz.

Pablo Escobar napisał(a):
gość napisał(a):Jestem studentem drugiego roku.

gość napisał(a):Myślałem, żeby się troszkę odkryć i wysłać 14lutego sms'a w stylu "wesołych walentynek"

:shock:

Nic dodać, nic ująć, tak źle to swego czasu nawet ze mną nie było...
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.
Lew

Pomógł/a: 70 razy

Powrót do Gra