ZANIM ZAPYTASZ: ARTYKUŁY UNCLE UWOSZUKAJBLOG UNCLE UWODOWNLOAD

Forum Sztuka Uwodzenia Strona Główna

walka z obiekcjami
Autor Wiadomość
Assassin 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-02-15, 23:14   walka z obiekcjami

nie chce być posądzony o wałkowanie stale tego samego ale może warto usystematyzować dotychczasowe fragmentaryczne wypowiedzi dotyczące 'walki z obiekcjami'
moim zdaniem to kuresko ważny element jeżeli już posiadamy np.numer telefonu targetu. w mojej opinii brak wiedzy na temat tego jak obejść obiekcje albo jeszcze lepiej - wymierzyć cios w samo epicentrum tychże obiekcji, nie pozwoli nam na dalsze działanie w konkretnej sytuacji w której będziemy skazani na rezultat nie taki jaki byśmy chcieli.
generalnie często jest tak, że poznamy jakąś fajną HB i mamy jej kontakt. mimo wszystko po upływie jakichś 2-3 dni, kiedy do niej dzwonimy z propozycją spotkania się, zdarza się że HB ma kłopoty z pamięcią (to normalne ludzie mają pamięć twórczą a nie od-twórczą) i przestaje pamiętać o nas o jako naprawdę wyjątkowym facecie który wszedł w jej życie... czas niestety powoduje, iż całe nasze zainteresowanie nasza osobą w jej oczach topnieje i pojawiają się... OBIEKCJE co do tego czy warto się z nami spotkać (a przecież to oczywiste, że warto)!
HB na propozycje spotkania nie jest wtedy tak do końca przekonana i zaczyna tworzyć rozmaite uzasadnienia na NIE, ponieważ normalne jest, że ludzie zazwyczaj nie robią czegoś do czego nie są choćby w 75% przekonani, no chyba, że są zdesperowani czy coś, to wtedy są skłonni do podejmowania ryzykownych i niepewnych wyborów. piękna HB8-10 nie jest jednak zdesperowana i jej rozumek zaczyna tworzyć wspomniane wyżej najróżniejsze uzasadnienia typu: "przypomniałam sobie o czymś", "musimy to jednak przełożyć na za miesiąc", "mam do zrobienia pranie w tą sobotę", "muszę pomóc mamie piec ciasto", "zadzwonił do mnie wujek którego nie widziałam pół roku i musimy odwołać spotkanie" etc, etc, dosłownie wszystko, wszystko tylko nie prawda typu " fajny z ciebie facet ale nie jestem pewna czy powinniśmy się spotykać"
jak temu zapobiec? jak zadać kłam tym wszystkim obiekcjom??

mam nadzieje że sprowokuje was do rzeczowej dyskusji na ten temat.
jak sobie radzić z tymi ich uzasadnieniami, często musimy szybko reagować w takich sytuacjach, jak na przykład podczas rozmowy telefonicznej, dlatego wzory i schematy na tego typu zachowania dziewczyn, bardzo wskazane, by móc je szybko zastosować.

pozdrawiam i zapraszam do dyskusji :)

john666 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-06-27, 17:57   

Rób więcej odstępów sam popełniam dużo błędów interpunkcyjnych ale wypowiedz musi być czytelna.

Bear 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-06-27, 18:11   

john666, - odkopałeś stary temat z lutego tylko po to żeby wytchnąć autorowi błedy interpunkcyjne?
OK, żeby moderator nie skasował mojej wypowiedzi to się wypowiem, ale krótko i na temat.
Schematu nie będzie. Jeżeli dzwonisz po 2-3 dniach i pytasz HB od razu czy się z tobą spotka to nie tędy droga. Wydajesz się wtedy za bardzo napalony (needy). POdczas rozmowy postaraj się wprowadzić ją w dobry nastrój tak żeby sama chciała się spotkać. Proste. Reszte dopisz sobie sam.

Odpowiedz do tematu