wychodzenie

Czyli Flirt – jak sprawić, aby dziewczyna poleciała na Ciebie w ciągu kilku minut. O czym rozmawiać z dziewczyną? Jak ją zainteresować sobą? Jak jej zaimponować? Jak używać mowy ciała? Humor, tematy rozmowy i sztuczki, które sprawią, że będziesz najbardziej interesującym z mężczyzn.

wychodzenie

Postprzez don juanito 2012-02-06, 02:20

Słuchajcie mam pytanie.Czy wolicie wychodzić na imprezy do klubów sami czy ze znajomymi.Ja dotychczas wychodziłem ze znajomymi ale zdarza się zę kiedy mam fajną nawijkę jakąś panna to koło mnie wyrasta któryś z moich kumpli i albo jest wstawiony albo palnie coś tak głupiego że szkoda gadać.Jakie widzicie plusy i minusy wychodzenia samemu?
don juanito

Pomógł/a: 2 razy

Re: wychodzenie

Postprzez Lew 2012-02-06, 02:33

Przychodzisz w towarzystwie:
+możesz liczyć na odsiecz
+możesz zabrać winga
+możesz zabrać kierowcę
+możesz zabrać koleżanki zrobić wrażenie atrakcyjnego faceta z ich pomocą
+możesz znegować pannę każąc jej czekać bo musisz zamienić słowo ze znajomymi

-kumpel może wszystko spieprzyć

Przychodzisz sam:

-nie możesz liczyć na odsiecz
-musisz wykombinować kogoś kto cię podwiezie, alternatywnie
-zostajesz napadnięty podczas powrotu do domu
-nie masz gdzie się podziać, musisz o cały image zadbać przez cały czas sam

+kumpel niczego nie zepsuje
+możesz wykonać "wejście bohatera"
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.
Lew

Pomógł/a: 70 razy

Postprzez Bart00 2012-02-06, 03:01

Wychodzę z założenia takiego:
-jesteś pod wpływem alkoholu, narkotyków-wyrwiesz na krótką metę lachociąga (sex bez zobowiązań)
-jesteś w większej grupie- ciężko kogoś wyrwać (krytyka ze strony znajomych)

Alternatywą dla imprez i wyrwania na dłuższą metę- nie pić/palić, dobrze się bawić.
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez SkiTleS 2012-02-06, 03:57

jak idziesz na wypad typowo ze znajomymi to raczej powinienes bawic sie z nimi, w koncu po to wyszedles. Nie mowie ze nie mozesz poznawac lasek przy okazji ale ja bym wtedy stawial znajomych na pierwszym miejscu.

Co innego jak np idziesz z 2-3 kumplami do klubu - tutaj wiadomo ze idziecie podrywac i raczej nikt nie odbiera tego negatywnie ze znikasz na jakis czas, i ba - nawet chetnie sobie pomagacie jak tylko mozecie :)

jak idziesz sam... to tylko i wylacznie na podryw ale ja np lubie miec kogos kto albo mi pomoze, albo z zewnatrz spojrzy i powie co moge poprawic.. no i sie browarka ze mna napije :mrgreen:

co do alko - trzeba znac umiar i umiec sie kontrolowac, wtedy jest ok
wyrywanie po pijaku - faktycznie czasem sie uda ale duza lepsze jakosciowo sa podejscia na trzezwego, masz kontrole, wiesz co mowisz... no i lepiej widzisz jak dziewczyna wyglada :) zreszta, sparz sie raz to zobaczysz jaki sie ostrozny zrobisz :D
SkiTleS

Pomógł/a: 9 razy

Postprzez Lew 2012-02-06, 13:17

Zabawne jest to że dwie osoby odpowiedziały na pytanie które nie zostało zadane.

Nikt tu nie pytał o narkotyki ani wódę.

A co do reszty... Nigdy nie zdarzyło się wam wyjść na zasadzie "idziemy grupą bo raźniej i bezpieczniej" ale każdy ma swoje zajęcie? Kogo wy mistrzowie zabieracie ze sobą, że musicie się wszystkimi non toper opiekować... bo się rozpłaczą jak zostaną sami?
Gotowe teksty na podryw i bajery windujące wartość są bez sensu- albo ich nie potrzebujesz, albo nie umiesz użyć tak żeby działały.

Drogi użytkowniku, otrzymawszy poradę napisz nam potem jaki odniosła skutek byśmy też mogli się uczyć.
Lew

Postprzez Bart00 2012-02-06, 13:55

Lew napisał(a):Zabawne jest to że dwie osoby odpowiedziały na pytanie które nie zostało zadane.

Nikt tu nie pytał o narkotyki ani wódę.

Każda opcja jest brana pod uwagę. Nie wymądrzaj się...

Są osoby które chodzą na imprezę pod wpływem alkoholu i ze znajomymi dobrze się bawią (w większej grupie) A osoby nie spożywający alkoholu jakoś nie potrafią się odnależć w grupie, dlatego wybierają solo połowy (nikt nie wywiera na nich presji i czują się komfortowo)
Bart00

Pomógł/a: 33 razy

Postprzez don juanito 2012-02-06, 17:25

Widze że większość raczej jest za wychodzeniem w grupie.Fakt w kilkoro zawsze raźniej.Trzeba jednak spróbować też czasem iść samemu na imprezkę.
don juanito

Pomógł/a: 2 razy

Postprzez Lew 2012-02-06, 19:39

Po prostu nie zabieraj ludzi którzy są gotowi wszystko zepsuć.

Lew

Powrót do Gra