Profil: Imię: Niecodzień
Mój Field Raport: 1156
Mój Dziennik: 788
Wysłany: 2010-07-20, 19:21
Ok!
W takim razie mamy obgadane główne wątki, więc czas najwyższy ruszyć w tango i zacząć harce, c'nie? Proponuję więc temat pilotażowy, żeby zobaczyć jak co wyjdzie i korygować błędy na bieżąco, który brzmi: "Jak zaczęła się moja przygoda z uwodzeniem?"
Myślę, że każdy doskonale będzie wiedział o czym pisać, im więcej postów tym lepiej. Zachęcam do pisania wszystkich, którzy mają coś ciekawego do powiedzenia, a szczególnie osoby, które są na tym forum "popularne" .
Czy forma w postaci "piszemy teraz, a wrzucamy teksty w niedzielę" wszystkim odpowiada? Puki co to można jeszcze dyskutować. Po wrzuconych tekstach czytelnicy mogliby mieć pytania, na które my byśmy odpowiadali na bieżąco przez kolejny tydzień, itd. Ale to się wszystko ładnie wyjaśni w trakcie działań .
Startujemy? Ja już rozgrzewam paluchy do pisania !
_________________ A! No i jeszcze jedno! Weź się uśmiechnij ! No i jako bonus dam klucz do sukcesu: c10h12n2o + c9h13no3... TADAM!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum