ZANIM ZAPYTASZ: ARTYKUŁY UNCLE UWOSZUKAJBLOG UNCLE UWODOWNLOAD

Forum Sztuka Uwodzenia Strona Główna

Wymagający czy potrzebujący?
Autor Wiadomość
Natural 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-02-15, 01:29   Wymagający czy potrzebujący?

Witam :)

Czytam forum od dłuższego czasu. Przeczytałem i słyszałem masę problemów dotyczących stosunków damsko-męskich. I wiecie co? Czasem mam wrażenie, że większość autorów postów ma jeden zasadniczy problem. Opiszę pewną sytuację.

Jeden z moich kumpli zakochał się w lasce. Gdy wszystko szło pięknie i ślicznie, ona zaczęła mu stawiać wymagania (chciała, żeby się postarał). Nie dość, że to on zawsze wychodził z inicjatywą, ona ewidentnie wiedziała, że ma go w garści. Więc postanowił zrobić klatkowy album animacji (w końcu trzeba czymś zaimponować). Zrobienie tego zajęło mu jakieś 4 dni po 4 godziny roboty. Dodam, że laska też była na niego chętna, ale i tak nie widziała w nim wyzwania. Stąd, umówić się z nią, nie było mu trudno. Powiedział, że ma dla niej niespodziankę. Na dzień przed spotkaniem, spotkałem się z nim i pokazał mi owy album. Naprawdę robił wrażenie dodając do tego to, że zajęło mu to kupę czasu. Mówię do niego:

"Stary, Ty musisz być zajebiście cierpliwy. Tylko zastanów się... włożyłeś w to tyle pracy, naprawdę chcesz jej to dać? A co ona Ci dała, bo nic nie wspominałeś?"

Wiecie już jaka była odpowiedź? Właśnie.

Na drugi dzień parę godzin przed spotkaniem, zadzwonił do mnie, dziękując mi za porządnego kopa w dupę. Lasce powiedział tylko tyle:
"Zmieniłem zdanie. Dziś niespodzianki nie dostaniesz. Sama powiedziałaś, że nie jest łatwo".Ponoć szczęki szukała na podłodze.

Poszli na spotkanie i zauważył zajebistą różnicę. Laska była jak opętana. Gdy wcześniej on dawał jej 80% inicjatywy, tak teraz ona musiała DUUUŻO nadrabiać, żeby doszło do 50/50. Szczęście sprawiło, że miał przy sobie album podczas wieczoru, gdy ją rozdziewiczał.

Pamiętaj, nie wymagasz - NIE PO DU PISZ !

By the way: Laski lubią wyzwania.

[ Komentarz dodany przez: Crespo: 2010-02-15, 11:35 ]

To jeden z najlepszych postów na tym forum, który na prostym przykładzie wyjaśnia o co chodzi we wzajemnym zdobywaniu się.

qrczaq 

Informacje:

Profil:
Mój Dziennik: 3057
Wysłany: 2010-02-15, 01:48   

Grunt to sobie uświadomić, że to my jesteśmy być nagrodą. I wbrew głęboko-społecznie-zagruntowanemu myśleniu - laski TEŻ powinny się o nas starać (nie mowie tu o 100% oddaniu czy coś ; ) słowo też jest kluczowe w tym zdaniu). W głębi siebie chyba naprawde to lubią - skoro całe życie spotykały facetów, którzy dawali się owinać wokół palca - to teraz jak spotkają takiego - to po prostu szaleją ;]

Kumpel zachował się pierwszorzędnie : )

Dobranoc.

giovanni 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-02-15, 09:24   

Natural napisał/a:
"Zmieniłem zdanie. Dziś niespodzianki nie dostaniesz. Sama powiedziałaś, że nie jest łatwo".Ponoć szczęki szukała na podłodze.

Śwetne i super że wypaliło.
Zastanawiam się, co by było, gdyby ona próbowała się stawiać i odpaliła mu na zasadzie
"Och! Prawdziwy mężczyzna nie zmienia zdania..."

chez 

Informacje:

Profil:
Imię: Artur
Mój Dziennik: 1597
Wysłany: 2010-02-15, 09:29   

Cytat:
"Och! Prawdziwy mężczyzna nie zmienia zdania..."

"Och! To Ty nie wiesz co to prawdziwy mężczyzna :lol: ". Każdy może zmienić zdanie. No skoro szczeną pozamiatała podłogę to gratuluje :-) Dostała pstryczek w nos i się opamiętała. Nie raz trzeba sprowadzić na ziemie bo każdy patrzy na ile sobie może pozwolić z drugą osobą.

Madziunia 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-02-15, 10:04   

chez napisał/a:
Nie raz trzeba sprowadzić na ziemie bo każdy patrzy na ile sobie może pozwolić z drugą osobą.

Zgadzam się Chez.. zwłaszcza facetów trzeba trzymać krótko.
Jak Wam się pozwoli na zbyt dużo to na głowę wchodzicie :-)

Jacuś 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-02-15, 14:53   

Madziunia napisał/a:
Jak Wam się pozwoli na zbyt dużo to na głowę wchodzicie :-)

I Vice Versa.. Tylko kobieta, jest w tym ćwiczona od małego :)

Natural 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-02-15, 15:43   

Jacuś napisał/a:
Tylko kobieta, jest w tym ćwiczona od małego :)

Może tak, ale wiesz co się dzieje, gdy taka laska (9/10 z wyglądu, dość ogarnięta) trafi na gościa, który wreszcie nie będzie jej pieskiem i będzie ją robił po rogach?

Dziewczyny też czasem tracą głowę i zaczyna im zajebiście zależeć. Największy paradoks to to, że możesz ją zdradzić, zranić, cokolwiek, a ona wciąż będzie Cię kochać. Ale myślę, że bycie totalnym sku****lem to pójście na łatwiznę i z czasem każdemu się nudzi.

Severus 

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2010-03-02, 09:55   

Coś w tym jest, sam na własnym przykładzie zauważyłem, że gdy pokazujesz, że mniej ci zależy, to kobieta bardziej się klei :mrgreen:

Odpowiedz do tematu