Pomógł: 8 razy Informacje: Dołączył: 01 Maj 2009 Posty: 222
Profil:
Wysłany: 2010-02-15, 01:29 Wymagający czy potrzebujący?
Witam
Czytam forum od dłuższego czasu. Przeczytałem i słyszałem masę problemów dotyczących stosunków damsko-męskich. I wiecie co? Czasem mam wrażenie, że większość autorów postów ma jeden zasadniczy problem. Opiszę pewną sytuację.
Jeden z moich kumpli zakochał się w lasce. Gdy wszystko szło pięknie i ślicznie, ona zaczęła mu stawiać wymagania (chciała, żeby się postarał). Nie dość, że to on zawsze wychodził z inicjatywą, ona ewidentnie wiedziała, że ma go w garści. Więc postanowił zrobić klatkowy album animacji (w końcu trzeba czymś zaimponować). Zrobienie tego zajęło mu jakieś 4 dni po 4 godziny roboty. Dodam, że laska też była na niego chętna, ale i tak nie widziała w nim wyzwania. Stąd, umówić się z nią, nie było mu trudno. Powiedział, że ma dla niej niespodziankę. Na dzień przed spotkaniem, spotkałem się z nim i pokazał mi owy album. Naprawdę robił wrażenie dodając do tego to, że zajęło mu to kupę czasu. Mówię do niego:
"Stary, Ty musisz być zajebiście cierpliwy. Tylko zastanów się... włożyłeś w to tyle pracy, naprawdę chcesz jej to dać? A co ona Ci dała, bo nic nie wspominałeś?"
Wiecie już jaka była odpowiedź? Właśnie.
Na drugi dzień parę godzin przed spotkaniem, zadzwonił do mnie, dziękując mi za porządnego kopa w dupę. Lasce powiedział tylko tyle:
"Zmieniłem zdanie. Dziś niespodzianki nie dostaniesz. Sama powiedziałaś, że nie jest łatwo".Ponoć szczęki szukała na podłodze.
Poszli na spotkanie i zauważył zajebistą różnicę. Laska była jak opętana. Gdy wcześniej on dawał jej 80% inicjatywy, tak teraz ona musiała DUUUŻO nadrabiać, żeby doszło do 50/50. Szczęście sprawiło, że miał przy sobie album podczas wieczoru, gdy ją rozdziewiczał.
Pamiętaj, nie wymagasz - NIE PO DU PISZ !
By the way: Laski lubią wyzwania.
[ Komentarz dodany przez: Crespo: 2010-02-15, 11:35 ]
To jeden z najlepszych postów na tym forum, który na prostym przykładzie wyjaśnia o co chodzi we wzajemnym zdobywaniu się.
_________________ Czasem wybieram zło, daje tyle dóbr...
Grunt to sobie uświadomić, że to my jesteśmy być nagrodą. I wbrew głęboko-społecznie-zagruntowanemu myśleniu - laski TEŻ powinny się o nas starać (nie mowie tu o 100% oddaniu czy coś ; ) słowo też jest kluczowe w tym zdaniu). W głębi siebie chyba naprawde to lubią - skoro całe życie spotykały facetów, którzy dawali się owinać wokół palca - to teraz jak spotkają takiego - to po prostu szaleją ;]
Pomógł: 29 razy Informacje: Dołączył: 04 Sie 2009 Posty: 318 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2010-02-15, 09:24
Natural napisał/a:
"Zmieniłem zdanie. Dziś niespodzianki nie dostaniesz. Sama powiedziałaś, że nie jest łatwo".Ponoć szczęki szukała na podłodze.
Śwetne i super że wypaliło.
Zastanawiam się, co by było, gdyby ona próbowała się stawiać i odpaliła mu na zasadzie
"Och! Prawdziwy mężczyzna nie zmienia zdania..."
_________________ Kobiety są jak wino. Im więcej, tym lepiej
"Och! To Ty nie wiesz co to prawdziwy mężczyzna ". Każdy może zmienić zdanie. No skoro szczeną pozamiatała podłogę to gratuluje Dostała pstryczek w nos i się opamiętała. Nie raz trzeba sprowadzić na ziemie bo każdy patrzy na ile sobie może pozwolić z drugą osobą.
Pomógł: 8 razy Informacje: Dołączył: 01 Maj 2009 Posty: 222
Profil:
Wysłany: 2010-02-15, 15:43
Jacuś napisał/a:
Tylko kobieta, jest w tym ćwiczona od małego
Może tak, ale wiesz co się dzieje, gdy taka laska (9/10 z wyglądu, dość ogarnięta) trafi na gościa, który wreszcie nie będzie jej pieskiem i będzie ją robił po rogach?
Dziewczyny też czasem tracą głowę i zaczyna im zajebiście zależeć. Największy paradoks to to, że możesz ją zdradzić, zranić, cokolwiek, a ona wciąż będzie Cię kochać. Ale myślę, że bycie totalnym sku****lem to pójście na łatwiznę i z czasem każdemu się nudzi.
_________________ Czasem wybieram zło, daje tyle dóbr...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum