[ART] Wyzwól instynkt

Czyli Flirt – jak sprawić, aby dziewczyna poleciała na Ciebie w ciągu kilku minut. O czym rozmawiać z dziewczyną? Jak ją zainteresować sobą? Jak jej zaimponować? Jak używać mowy ciała? Humor, tematy rozmowy i sztuczki, które sprawią, że będziesz najbardziej interesującym z mężczyzn.

[ART] Wyzwól instynkt

Postprzez Still 2012-02-22, 10:50

Nigdy nie sądziłem, że uwodzenie stanie się dla mnie kiedyś takie proste. Pamiętam, gdy pierwszy raz odkryłem materiały związane z podrywaniem kobiet. Byłem przerażony ilością informacji, które trzeba przyswoić oraz tekstów, które muszę wykuć, by odnieść sukces. Przed moją przemianą myślałem, że po prostu nie mam tego „czegoś”. Ta wymówka w 100% mi wystarczała i wydawała się na tamtą chwilę bardzo logiczna.

„Po prostu nie jestem gościem, który zdobędzie kobietę swoich marzeń. Nie jest mi to pisane.”

To przekonanie bardzo szybko się zmieniło po przeczytaniu pierwszych artykułów o podrywie. Uważałem, że uwodzenie jest skomplikowane i tylko poznając wszystkie jego tajniki będę mógł w końcu zdobyć atrakcyjną kobietę. Na szczęście byłem w błędzie.

Metodą prób i błędów, wielkich porażek i drobnych zwycięstw w końcu odkryłem, że to wszystko było tak naprawdę zawsze we mnie tylko wcześniej tego nie zauważałem. Każdy z nas ma w sobie instynkt uwodziciela. Zdobywanie kobiet mamy w genach. Skąd to wiem? Gdyby było inaczej, to nie pisałbym tego, a Ty nie czytałbyś tego tekstu. Nasi ojcowie, dziadkowie, pradziadkowie, prapradziadkowie i każde poprzednie pokolenie było w stanie spłodzić dziecko. Mamy to we krwi. Ci, którzy nie potrafili zdobyć partnerki, nie przetrwali.

Co się więc stało, że zatraciliśmy naszą uwodzicielską naturę? Zaczęliśmy być nauczani, by podążać tylko za swoimi myślami. O ile w przypadku rozwiązywania matematycznych zadań jest to jak najbardziej przydatne, o tyle w trakcie interakcji z kobietą może Ci znacznie zaszkodzić.

Żyjemy obecnie w dobie hiperszybkiego przekazu informacji i każdego dnia jesteśmy narażeni na marketingowe działania: reklama w telewizji, billboardy, ulotki itd. Od najmłodszych lat oglądamy filmy, gdzie bogaty i sławny mężczyzna albo superbohater rozkochuje w sobie piękną niewiastę. Widzimy mężczyzn, którzy starają się o kobiety. Słyszymy o tym jak ważne jest bycie miłym. W skrócie: jesteśmy programowani. Problem polega na tym, że wgrywany nam program nie skuteczny.

Zamiast podejść do swojej wybranki i okazać jej intencję, zastanawiamy się w jaki sposób ją zdobędziemy. Kiedy czujemy ochotę, by dotknąć kobietę, to nie robimy tego, bo zostaliśmy nauczeni, że tak nie wypada. Przestajemy być sobą i stajemy się wytworem społecznego programowania. Zatracamy wszystkie męskie cechy: szczerość, inicjatywę i wytrwałość. Przestajemy wyrażać siebie i próbujemy podążać z tłumem.

Jeśli jeszcze na to nie wpadłeś czytając ten tekst, to zdradzę Ci sekret „czego pragną kobiety?”. Oczywiście każda z nich ma swoje upodobania i nie będziesz w stanie zdobyć wszystkich, ale gwarantuję Ci, że Twoja skuteczność poszybuję w górę. Ok, więc jaki to sekret?

Kobiety są biologicznie zaprogramowane, by odczuwać zainteresowanie wobec prawdziwego faceta.

Uwodzenie to nic innego jak podążanie za instynktem. Zamiast przejmować się tym, co inni o Tobie pomyślą, skup się na tym co pokazuje Ci Twoje ciało. Jeśli poczujesz przyjemne ciepło patrząc na kobietę przy barze i nabierzesz ochoty, by do niej podejść, to powinieneś to zrobić i pokazać jej jaka jest prawda. Jeśli uważasz, że jest seksowna i chciałbyś ją poznać, to również uczyń krok w tym kierunku. Nie ma bardziej atrakcyjnego zachowania niż robienie tego, na co naprawdę masz ochotę. To w ten sposób pokazujesz kobiecie, że jesteś facetem.

Zamiast zastanawiać się co powinieneś zrobić, zastanów się co chcesz zrobić. Zacznij żyć według własnych zasad i skończ z podlizywaniem.

„Still… ale to nie jest takie łatwe”

Oczywiście, że nie! Właśnie na tym polega bycie prawdziwym mężczyzną. To nie jest takie skomplikowane, ale jednocześnie nie jest łatwe. Nic w życiu nie jest za darmo. Ta trudność to cena, jaką płacisz za sukces i uwierz mi - jest ona tego warta.

Zaryzykuj i zacznij działać w zgodzie ze swoimi instynktami. Niech Twoje pragnienia, słowa i działanie będą ze sobą spójne. Bądź mężczyzną, który bezwstydnie wyraża siebie i zapamiętaj, że ta autentyczność jest kluczem do wywołania zainteresowania.
Still

Pomógł/a: 0 razy

Powrót do Gra