przez Razi3l 2011-08-12, 04:21
witam mam nastepujacy problem, podczas seksu z kobieta zbyt szybko dochodze, jest tak przez to, ze staram sie najpierw jej zapewnic odpowiednia gre wstepna, lecz ona takze chce mi dogodzic, po takiej grze wstepnej gdy zaczynamy sie kochac, dochodze naprawde szybko, po 20-30 sekundach juz jest po wszystkim, jestem z ta dziewczyna jakis czas, lecz dlugo czekalismy zeby zaczac uprawiac seks, robilismy to 2 razy, i 2 razy spartaczylem... najgorsze jest to, ze nigdy nie mialem z tym kloptow , poniewaz zazwyczaj gdy uprawialem seks, to bylo bardzo spontaniczne, lub kobieta w ogole nie miala zamairu niczym sie zajmowac, nie wiem juz co mam robic, boje sie znow probowac, ona mowi ze nie ma problemu, ze wszystko jest ok, ale nie zmienia to faktu, ze bardzo chcialbym jej dac troche przyjemnosci, co mam robic? jakies sugestie? wybaczcie za brak skladni, znakow interpunkcyjnych itd, ale pisze to nad ranem, jestem bardzo zmeczony, i zdemotywowany, poniewaz 2gi raz spartaczylem jakies 2h temu... Pozdrawiam, Raziel