[ <b><font color="green">Komentarz dodany przez:</font><font color="red"> chez</font></b>: 2010-03-12, 20:03 ]
to jest tekst z galerianek
[ Dodano: 2010-03-12, 23:27 ]
Chez, wiem, widziałem ten film Ale tak czy siak, ktoś tu musi dorosnąć. Jeśli rzeczywiście dziewczyna tak by powiedziała, odpowiedziałbym:
Dorośnij, dziewczynko.
to ja po raz kolejny zeby byc nudnym powtarzam ten sam ST xD
ST: jestes glupi, gruby itp (ogolnie chodzi mi o wytykanie wad laska zaczyna ci wytykac wady wiedzac o tym ze sie starasz je zmienic np: starszas sie schudnac i robisz ku temu wszystki, starasz sie przytyc, zaczyanasz sie uczyc itp. chyba jasne o co mi chodzi)
odp: gdyby ktos inny mi to powiedzial,to moze bym sie przejal;)
ST: pamietasz,ze masz jeszcze dziewczyne?? Wychodzisz wieczorami i mi nawet nie proponujesz...
Wy: wystarczylo zadzwonic i wyrazic chec spotkania,zawsze to ja mam wszystko organizowac??
ST: Tobie juz na mnie nie zalezy...to nie ma sensu.
_________________ Życie jest proste,podejmuj decyzję i nie oglądaj się - Szybcy i Wściekli Tokyo Drift.
Grajac mozesz zaliczyc baze,ale mecz wygrasz tylko i wylacznie pamietajac o swoim prawdziwym JA - Ferdi.
p.s czasem warto zaryzykować żółtą kartkę;)
Informacje: Dołączył: 01 Maj 2009 Posty: 107 Skąd: Wrocław
Profil:
Wysłany: 2010-03-14, 12:23
a ja bym się starał to wytłumaczyć w taki sposób, żeby jej się głupio zrobiło...
[ Dodano: 2010-03-14, 12:47 ]
ST w związku : czuję się podle, bo ty się starasz więcej ode mnie, a ja tak nie potrafię udawać! (kiedy wy się wcale tak nie staracie jak lasce się wydaje!)
ST: pamietasz,ze masz jeszcze dziewczyne?? Wychodzisz wieczorami i mi nawet nie proponujesz...
Wy: wystarczylo zadzwonic i wyrazic chec spotkania,zawsze to ja mam wszystko organizowac??
_________________ Życie jest proste,podejmuj decyzję i nie oglądaj się - Szybcy i Wściekli Tokyo Drift.
Grajac mozesz zaliczyc baze,ale mecz wygrasz tylko i wylacznie pamietajac o swoim prawdziwym JA - Ferdi.
p.s czasem warto zaryzykować żółtą kartkę;)
A Tobie na mnie zależy? Pokaż mi, że też chcesz ze mną wychodzić a nie tylko biernie siedzisz i fochy walisz bo tak Ci jest wygodnie.
Następnym razem napisz do niej że jutro ona organizuje czas bo widać, że dziewczynka nie wie, że tak też można robić. Nie pozwól się jej do tego przyzwyczaić że ciągle Ty to robisz a ona jak księżniczka będzie tylko na to czekała nie wykazując inicjatywy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum